Sarayköy festivalinde, Zakkum kulakların pasını sildi

KÜLTÜR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2023 - 08:43, Güncelleme: 26.08.2023 - 08:43
 

Sarayköy festivalinde, Zakkum kulakların pasını sildi

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Kültür Festivali’nin 3. gününde pop-rock müziğinin sevilen gruplarından Zakkum sahne aldı. Sevenleriyle buluşan Zakkum şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da eğlencesi bol bir gece yaşattı.

Sarayköy, Tarım ve Kültür Festivali’nde düzenlediği etkinlik ve programlarla misafirlerine eğlenceli 5 gün sunuyor. Festivalin iki gününü geride bırakan Sarayköy, 3. gününde sahneyi başarılı müzik gruplarından Zakkum’a bıraktı. Konserin düzenlendiği tuhafiye alanını dolduran vatandaşlar, Zakkum’un sahneye çıktığı 21.30’dan itibaren eğlenceyi zirveye taşıdı. Pop-rock müziğinin sevilen gruplarından Zakkum, şarkılarını seslendirdi. Müzikseverlerin de eşlik ettiği Zakkum, şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da eğlencesi bol bir gece yaşattı. Zakkum grubuna ilçenin kahramanlığını simgeleyen efe heykelini hediye eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Yıllardır gönlümüze taht kurmuş Zakkum ile muhteşem bir gece ve festival yaşıyoruz. Eserlerimizle hizmetlerimizle, kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizle Sarayköy olarak yapacaksak en iyisini yapmayı. Çıkacaksak en yukarıya çıkmayı her zaman hedef koymuştuk. Festivalimizde bize bu coşkuyu yaşatan, en üstlere taşıyan Zakkum grubuna teşekkür ediyorum. Sarayköyümüz milli mücadelede çok büyük kahramanlıklar gösterdi. Kuvay-i Milliye ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında olmuş hala yanında olmaya devam ediyor. Düşmanları ata yurdumuza ayak bastırmayan, postal değdirmeyen kahramanlarımızın simgesi olmuş efemizi, Sarayköy efemizi değerli grubumuza teslim etmek istiyorum” dedi. Konuşmanın ardından eline bir demet gül alan Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol, final şarkısında sevenlerine gül atarak anlamlı bir final yaptı.
Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Kültür Festivali’nin 3. gününde pop-rock müziğinin sevilen gruplarından Zakkum sahne aldı. Sevenleriyle buluşan Zakkum şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da eğlencesi bol bir gece yaşattı.

Sarayköy, Tarım ve Kültür Festivali’nde düzenlediği etkinlik ve programlarla misafirlerine eğlenceli 5 gün sunuyor. Festivalin iki gününü geride bırakan Sarayköy, 3. gününde sahneyi başarılı müzik gruplarından Zakkum’a bıraktı.

Konserin düzenlendiği tuhafiye alanını dolduran vatandaşlar, Zakkum’un sahneye çıktığı 21.30’dan itibaren eğlenceyi zirveye taşıdı. Pop-rock müziğinin sevilen gruplarından Zakkum, şarkılarını seslendirdi. Müzikseverlerin de eşlik ettiği Zakkum, şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da eğlencesi bol bir gece yaşattı.

Zakkum grubuna ilçenin kahramanlığını simgeleyen efe heykelini hediye eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Yıllardır gönlümüze taht kurmuş Zakkum ile muhteşem bir gece ve festival yaşıyoruz. Eserlerimizle hizmetlerimizle, kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizle Sarayköy olarak yapacaksak en iyisini yapmayı. Çıkacaksak en yukarıya çıkmayı her zaman hedef koymuştuk. Festivalimizde bize bu coşkuyu yaşatan, en üstlere taşıyan Zakkum grubuna teşekkür ediyorum. Sarayköyümüz milli mücadelede çok büyük kahramanlıklar gösterdi. Kuvay-i Milliye ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yanında olmuş hala yanında olmaya devam ediyor. Düşmanları ata yurdumuza ayak bastırmayan, postal değdirmeyen kahramanlarımızın simgesi olmuş efemizi, Sarayköy efemizi değerli grubumuza teslim etmek istiyorum” dedi.

Konuşmanın ardından eline bir demet gül alan Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol, final şarkısında sevenlerine gül atarak anlamlı bir final yaptı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.