Sarayköy'de ikinci etap TOKİ konutlarının yapımına başlandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.06.2023 - 10:13, Güncelleme: 23.06.2023 - 10:13
 

Sarayköy'de ikinci etap TOKİ konutlarının yapımına başlandı

Sarayköy'de ikinci etap TOKİ konutları için temel kazma çalışması başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 238 dairenin 400 gün içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Sarayköy'de yapılacak ikinci etap TOKİ konutları için temel kazma çalışmaları başladı. Mevcut TOKİ konutları yanında başlatılan ikinci hamle sosyal konut projesi kapsamında 238 daire, 12 bloktan oluşacak. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, " Geçen yıl Cumhurbaşkanımız tarafından tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de müjdelenen TOKİ konutlarımızın temel kazma çalışmaları bugün başladı. Şantiye şefimiz ve emekçi kardeşlerimizle beraber temel kazım çalışmalarını yerinde takip ettik. Yeni yapılacak olan TOKİ konutlarımızın hemen yanında 2017 yılında yapımına başladığımız, 2019 yılında da hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettiğimiz 410 konutumuz bulunuyor. İçinde şimdi hemşehrilerimizi ve çocuklarımızı görünce çok mutlu oluyorum. Şimdi yapılacak olan TOKİ konutlarımız da beni çok heyecanlandırıyor. Göreve geldiğimiz 30 Mart 2014 tarihinden bu yana sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Bugün de dünyamızda ve ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen söz verildiği gibi büyük proje olan sosyal konutlarımızın yapımına başlandı. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize, ilçemize, bu projeden faydalanan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm çalışanlarımıza kazasız belasız bir süreç geçirmelerini diliyorum.  400 gün sonra Sarayköylü hemşehrilerimize TOKİ konutlarımızı teslim edeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Şantiye şefi Polat Aydemir ise, “12 blok 238 dairemiz için temel kazılarımız devam ediyor. Bayramdan sonra temellerimize demir işlemlerimiz başlayacak. Betonlarımız atılacak. Sonra tünel kalıplarımız gelecek. Binalarımız yavaş yavaş yükselmeye başlayacak. 400 gün içinde inşallah hak sahiplerimize dairelerimize teslim edeceğiz” diye konuştu.
Sarayköy'de ikinci etap TOKİ konutları için temel kazma çalışması başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 238 dairenin 400 gün içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Sarayköy'de yapılacak ikinci etap TOKİ konutları için temel kazma çalışmaları başladı.

Mevcut TOKİ konutları yanında başlatılan ikinci hamle sosyal konut projesi kapsamında 238 daire, 12 bloktan oluşacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, " Geçen yıl Cumhurbaşkanımız tarafından tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de müjdelenen TOKİ konutlarımızın temel kazma çalışmaları bugün başladı. Şantiye şefimiz ve emekçi kardeşlerimizle beraber temel kazım çalışmalarını yerinde takip ettik. Yeni yapılacak olan TOKİ konutlarımızın hemen yanında 2017 yılında yapımına başladığımız, 2019 yılında da hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettiğimiz 410 konutumuz bulunuyor. İçinde şimdi hemşehrilerimizi ve çocuklarımızı görünce çok mutlu oluyorum. Şimdi yapılacak olan TOKİ konutlarımız da beni çok heyecanlandırıyor. Göreve geldiğimiz 30 Mart 2014 tarihinden bu yana sayın Cumhurbaşkanımızın sayesinde birçok projeyi ilçemize kazandırdık. Bugün de dünyamızda ve ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen söz verildiği gibi büyük proje olan sosyal konutlarımızın yapımına başlandı. Emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza, Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize, ilçemize, bu projeden faydalanan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Tüm çalışanlarımıza kazasız belasız bir süreç geçirmelerini diliyorum.  400 gün sonra Sarayköylü hemşehrilerimize TOKİ konutlarımızı teslim edeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Şantiye şefi Polat Aydemir ise, “12 blok 238 dairemiz için temel kazılarımız devam ediyor. Bayramdan sonra temellerimize demir işlemlerimiz başlayacak. Betonlarımız atılacak. Sonra tünel kalıplarımız gelecek. Binalarımız yavaş yavaş yükselmeye başlayacak. 400 gün içinde inşallah hak sahiplerimize dairelerimize teslim edeceğiz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.