Sarayköy'de trafik kazası: 3 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.12.2022 - 10:09, Güncelleme: 20.12.2022 - 10:09
 

Sarayköy'de trafik kazası: 3 yaralı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücünün refüje çıkarak durabildiği kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezi yönüne seyir halinde olan otomobile tır çarptı. Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir süre savrularak ilerleyen otomobil, refüje çıkarak durabildi. Yoldan geçen vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsüyle birlikte araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücünün refüje çıkarak durabildiği kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sarayköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezi yönüne seyir halinde olan otomobile tır çarptı. Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir süre savrularak ilerleyen otomobil, refüje çıkarak durabildi. Yoldan geçen vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsüyle birlikte araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Sarayköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.