Sarıyer: 2 – Denizlispor: 0

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.11.2023 - 18:44, Güncelleme: 19.11.2023 - 18:44
 

Sarıyer: 2 – Denizlispor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. hafta maçında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyer’e 2-0 mağlup oldu.

Lig’de son haftalarda puan alamayan Denizlispor, Sarıyer deplasmanından da puansız dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Engin Bekdemir ile 42’inci dakikada öne geçen ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 üstün gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla devam eden maçta 62 dakikada Umut Bulut skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç Sarıyer’in, Denizlispor karşısında 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Lig’de bu hafta da puan alamayan Denizlispor 11 puanla 17’inci sırada yer alırken, Sarıyer puanını 17’ye yükselterek 11’inci sırada yerini aldı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 14. hafta maçında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Sarıyer’e 2-0 mağlup oldu.

Lig’de son haftalarda puan alamayan Denizlispor, Sarıyer deplasmanından da puansız dönüyor. Karşılaşmanın ilk yarısında Engin Bekdemir ile 42’inci dakikada öne geçen ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında karşılıklı ataklarla devam eden maçta 62 dakikada Umut Bulut skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca maç Sarıyer’in, Denizlispor karşısında 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Lig’de bu hafta da puan alamayan Denizlispor 11 puanla 17’inci sırada yer alırken, Sarıyer puanını 17’ye yükselterek 11’inci sırada yerini aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.