Seçim Yayın Yasağı Saatine Dikkat!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.03.2024 - 16:39, Güncelleme: 30.03.2024 - 16:39
 

Seçim Yayın Yasağı Saatine Dikkat!

31 Mart yerel seçimlerine saatler kala tüm ülkede olduğu gibi Denizli seçim heyecanı had safhada görülüyor. Seçimler öncesi yayın yasakları bu akşam başlıyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenecek saate kadar sürecek olan yayın yasağı kapsamında, televizyon, radyo ve diğer yayın organları siyasi reklam, seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin, anket ve yorum yapamayacak. Siyasi partilerin miting yayınları ise bugün Cumartesi akşamı saat 18.00'e kadar yapılabilecek. Siyasi partiler ve seçimle ilgili taraflar, yayın yasağı süresince medya organları aracılığıyla herhangi bir siyasi içerikli yayın yapamayacakları gibi, seçim sonuçlarıyla ilgili tahmin ve yorumlarda bulunamayacaklar.
31 Mart yerel seçimlerine saatler kala tüm ülkede olduğu gibi Denizli seçim heyecanı had safhada görülüyor. Seçimler öncesi yayın yasakları bu akşam başlıyor.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenecek saate kadar sürecek olan yayın yasağı kapsamında, televizyon, radyo ve diğer yayın organları siyasi reklam, seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin, anket ve yorum yapamayacak.

Siyasi partilerin miting yayınları ise bugün Cumartesi akşamı saat 18.00'e kadar yapılabilecek.

Siyasi partiler ve seçimle ilgili taraflar, yayın yasağı süresince medya organları aracılığıyla herhangi bir siyasi içerikli yayın yapamayacakları gibi, seçim sonuçlarıyla ilgili tahmin ve yorumlarda bulunamayacaklar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.