Şehirlerarası yolcu otobüsünde yangın

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.09.2022 - 08:51, Güncelleme: 01.09.2022 - 08:51
 

Şehirlerarası yolcu otobüsünde yangın

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde şehirlerarası yolcu otobüsünden dumanların yükselmesi üzerine yolcular tahliye edildi. Yangının erken fark edilmesi olası bir facianın önüne geçti.

Bir yolcu tarafından Whatsapp ihbar hattımıza gönderilen görüntüler ve aktardığı bilgiye göre, Alanya-İzmir seferini yapan saat 23.30 şehirlerarası otobüs bu sabah saat 06.00 sıralarında Acıpayam İlçesi’nde motor kısmında dumanlar yükseldi. Motor kısmında dumanların yükseldiğinin fark edilmesi üzerine otobüs bir akaryakıt istasyonunda durduruldu. Turistlerinde bulunduğu otobüste bulunan 40 yolcu tahliye edildi. İhbar üzerine bölgeye, itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri gelmeden önce otobüs personeli önce litrelik su petleri ile müdahale ederken daha sonra  akaryakıt istasyonunda bulunan hortumla yangına müdahale edilerek söndürüldü ve sağutma çalışması yapıldı.İtfaiye ekiplerinin geldiğinde yangın söndürülüğü için ekipler müdahale etmedi. Yangının erken fark edilmesi olası bir facianın yaşanmasını önledi. Yolcular için yeni bir otobüsün gelmesi beklenildi. Saat 07.30 sıralarında gelen yeni bir otobüsle yolcular yollarına devam etti. Mağdur olduklarını belirten yolcu, “Yola çıktığımızdan itibaren sorunlu bir araçla buraya kadar geldik. Sonunda yangın çıktı. Otobüsün içi dumanla kaplandı. İlk durduğumuz yerde trafğin yoğun olması üzerine yeniden otobüse binerek o şekilde akaryakıt istasyonuna kadar geldik. Yeni araç beklememiz için 1 saat bekleyeceğimizi söylediler. Otobüste turistlerle birlikte 40 yolcu vardık. Yeni otobüs saat 07.30 sıralarında geldi” dedi.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde şehirlerarası yolcu otobüsünden dumanların yükselmesi üzerine yolcular tahliye edildi. Yangının erken fark edilmesi olası bir facianın önüne geçti.

Bir yolcu tarafından Whatsapp ihbar hattımıza gönderilen görüntüler ve aktardığı bilgiye göre, Alanya-İzmir seferini yapan saat 23.30 şehirlerarası otobüs bu sabah saat 06.00 sıralarında Acıpayam İlçesi’nde motor kısmında dumanlar yükseldi. Motor kısmında dumanların yükseldiğinin fark edilmesi üzerine otobüs bir akaryakıt istasyonunda durduruldu. Turistlerinde bulunduğu otobüste bulunan 40 yolcu tahliye edildi.

İhbar üzerine bölgeye, itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri gelmeden önce otobüs personeli önce litrelik su petleri ile müdahale ederken daha sonra  akaryakıt istasyonunda bulunan hortumla yangına müdahale edilerek söndürüldü ve sağutma çalışması yapıldı.İtfaiye ekiplerinin geldiğinde yangın söndürülüğü için ekipler müdahale etmedi. Yangının erken fark edilmesi olası bir facianın yaşanmasını önledi. Yolcular için yeni bir otobüsün gelmesi beklenildi. Saat 07.30 sıralarında gelen yeni bir otobüsle yolcular yollarına devam etti.

Mağdur olduklarını belirten yolcu, “Yola çıktığımızdan itibaren sorunlu bir araçla buraya kadar geldik. Sonunda yangın çıktı. Otobüsün içi dumanla kaplandı. İlk durduğumuz yerde trafğin yoğun olması üzerine yeniden otobüse binerek o şekilde akaryakıt istasyonuna kadar geldik. Yeni araç beklememiz için 1 saat bekleyeceğimizi söylediler. Otobüste turistlerle birlikte 40 yolcu vardık. Yeni otobüs saat 07.30 sıralarında geldi” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.