Şehit Astsubay Mehmet Dinek Denizli'de toprağa verilecek!

DENİZLİ 02.03.2018 - 10:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şehit Astsubay Mehmet Dinek Denizli'de toprağa verilecek!

TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in  cenaze programı belli oldu. Şehit Mehmet Dinek, Denizli’de toprağa verilecek.   Terör örgütleri ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve iki şehit arkadaşı Hatay’dan uçakla hareket etti. Şehitlerimiz sırayla Konya, Isparta ve İzmir Havaalanına getirilecek. Saat 11.00-11.30 arası İzmir Adnan Menderes Havaalanına ineceği tahmin edilen uçakla gelecek olan şehit Mehmet Dinek, karayolu ile Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki baba ocağında helallik alınmak üzeri götürülecek.   Nazilli’de ki baba ocağında helallik alındıktan sonra yine karayolu ile Denizli Tavas İlçesi Çallıköy’e getirilecek Şehit Mehmet Dinek, cenaze törenin ardından bugün ikindi namazına müteakiben toprağa verileceği planlandığı belirtildi.

TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in  cenaze programı belli oldu. Şehit Mehmet Dinek, Denizli’de toprağa verilecek.

 

Terör örgütleri ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek ve iki şehit arkadaşı Hatay’dan uçakla hareket etti. Şehitlerimiz sırayla Konya, Isparta ve İzmir Havaalanına getirilecek. Saat 11.00-11.30 arası İzmir Adnan Menderes Havaalanına ineceği tahmin edilen uçakla gelecek olan şehit Mehmet Dinek, karayolu ile Aydın’ın Nazilli İlçesi’ndeki baba ocağında helallik alınmak üzeri götürülecek.

 

Nazilli’de ki baba ocağında helallik alındıktan sonra yine karayolu ile Denizli Tavas İlçesi Çallıköy’e getirilecek Şehit Mehmet Dinek, cenaze törenin ardından bugün ikindi namazına müteakiben toprağa verileceği planlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.