Şehit Piyade Uzman Çavuş Serinkan’ın naaşı, Denizli'ye getirildi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.12.2023 - 01:08, Güncelleme: 26.12.2023 - 01:08
 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serinkan’ın naaşı, Denizli'ye getirildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan P.Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan’ın naaşı Denizli’e getirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için bugün Hakkari'de düzenlenen törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. 6 şehitten biri olan Denizlili P.Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan’ın naaşı hava yolu ile Çardak Havaalanına getirildi. Askeri uçakla Çardak Havalimanı'na getirilen şehit Mehmet Serinan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören mangası tarafından uçaktan alındıktan sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehidin eşi ve annesi ayakta durmakta güçlük çekti. Silah arkadaşlarının omzunda ambulansa taşınan şehit Serinkan’ın naaşı, bugün Tavas-Çarşı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tavas İlçe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Havalimanında düzenlenen törene, Şehit Uzman Çavuşun ailesi ile yakınları, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.  
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan P.Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan’ın naaşı Denizli’e getirildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için bugün Hakkari'de düzenlenen törenin ardından şehitler memleketlerine uğurlandı. 6 şehitten biri olan Denizlili P.Uzm. Çvş. Mehmet Serinkan’ın naaşı hava yolu ile Çardak Havaalanına getirildi.

Askeri uçakla Çardak Havalimanı'na getirilen şehit Mehmet Serinan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, tören mangası tarafından uçaktan alındıktan sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehidin eşi ve annesi ayakta durmakta güçlük çekti.

Silah arkadaşlarının omzunda ambulansa taşınan şehit Serinkan’ın naaşı, bugün Tavas-Çarşı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tavas İlçe Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Havalimanında düzenlenen törene, Şehit Uzman Çavuşun ailesi ile yakınları, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.