Semt pazarlarında yankesici alarmı!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.01.2023 - 11:07, Güncelleme: 28.01.2023 - 11:07
 

Semt pazarlarında yankesici alarmı!

Pamukkale Çarşamba pazarında yankesici alarmı verildi. Her hafta yaşanan hırsızlık olaylarına geçtiğimiz Çarşamba günü yenileri eklendi. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’nden pazara güvenlik kamerası takılmasını istiyor.

Son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları artık semt pazarlarında yaşanmaya başlandı. Her hafta Çarşamba günü Kuşpınar Mahallesine kurulan semt pazarında şikayetler artmaya başladı. Her hafta yankesicilik olaylarının yaşandığı öğrenilirken 25 Ocak Çarşamba günü kurulan pazarda 3 vatandaşın cüzdanı iki hafta öncede 2 vatandaşın cüzdanının çalındığı öğrenildi. Bazı vatandaşlar,  evlerin arasına kurulan pazara güvenlik kameraları kurulmasını isterken artan yankesicilik olaylarının önüne geçilmesi için emniyet müdürlüğü ekiplerinin pazar da devriyelerini iki kata çıkarmasını talep ediyor. Çarşamba günü pazarda alış veriş yapan bir vatandaş kendisiyle beraber 3 kişinin cüzdanının çalındığını polise ifade vermek için gittiğinde öğrendiğini belirtti. Vatandaş “Aşırı kalabalık bir pazar olması nedeniyle belediye tarafından kamera takılması iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.
Pamukkale Çarşamba pazarında yankesici alarmı verildi. Her hafta yaşanan hırsızlık olaylarına geçtiğimiz Çarşamba günü yenileri eklendi. Vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’nden pazara güvenlik kamerası takılmasını istiyor.

Son zamanlarda yaşanan hırsızlık olayları artık semt pazarlarında yaşanmaya başlandı. Her hafta Çarşamba günü Kuşpınar Mahallesine kurulan semt pazarında şikayetler artmaya başladı. Her hafta yankesicilik olaylarının yaşandığı öğrenilirken 25 Ocak Çarşamba günü kurulan pazarda 3 vatandaşın cüzdanı iki hafta öncede 2 vatandaşın cüzdanının çalındığı öğrenildi.

Bazı vatandaşlar,  evlerin arasına kurulan pazara güvenlik kameraları kurulmasını isterken artan yankesicilik olaylarının önüne geçilmesi için emniyet müdürlüğü ekiplerinin pazar da devriyelerini iki kata çıkarmasını talep ediyor.

Çarşamba günü pazarda alış veriş yapan bir vatandaş kendisiyle beraber 3 kişinin cüzdanının çalındığını polise ifade vermek için gittiğinde öğrendiğini belirtti. Vatandaş “Aşırı kalabalık bir pazar olması nedeniyle belediye tarafından kamera takılması iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.