Serinhisar Asri Mezarlığındaki Moloz Yığınları Tepki Çekti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.04.2023 - 11:48, Güncelleme: 13.04.2023 - 11:48
 

Serinhisar Asri Mezarlığındaki Moloz Yığınları Tepki Çekti

Serinhisar Asri Mezarlığında demirlerle çevrili boş mezar yerlerine kimliği belirsiz kişilerce moloz döküldü.

Ramazan ayı içinde,  aile büyüklerinin mezar ziyaretine giden vatandaşlar mezarlıkta gördükleri manzaraya inanamadılar. Serinhisar Asri Mezarlığında, Ramazan ayında mermer yaptırılan mezarlardan çıkan tuğla söküntüleri, beton ve taş parçaları, mermer kırıntıları ve moloz artıkları, başkalarına ait demirlerle çevrili boş mezar alanına dökülerek terk edildi. Aile büyüklerinin mezarları çevresinde moloz yığınlarını gören  vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler: "Mezarlıklar çöp ve moloz dökme yeri değildir!  Ölmüş babasının ya da annesinin mezarını yaptırıp molozlarını   demirle çevrili başkalarına ait mezar yerlerine dökmek ne ile izah edilebilir? Şu mübarek Ramazan gününde kötü birşey söylemek istemiyoruz. Yaşayana saygısı olmayanın bari ölüye saygısı olsun! Molozlarını mezarlıkta bırakıp giden bu sorumsuz kişileri kınıyoruz! Her ne kadar biz mezarlıklardan sorumlu değiliz deseler de Serinhisar Belediyesini, mülki amir olarak Serinhisar Kaymakamlığını,  Denizli Büyükşehir Belediyesi  Mezarlıklar Müdürlüğünü molozların temizlenmesi ve mezarlıkların korunması hususunda göreve davet ediyoruz. Mezarlıklar kirletilmemeli, temiz tutulmalıdır!" dediler.
Serinhisar Asri Mezarlığında demirlerle çevrili boş mezar yerlerine kimliği belirsiz kişilerce moloz döküldü.

Ramazan ayı içinde,  aile büyüklerinin mezar ziyaretine giden vatandaşlar mezarlıkta gördükleri manzaraya inanamadılar.

Serinhisar Asri Mezarlığında, Ramazan ayında mermer yaptırılan mezarlardan çıkan tuğla söküntüleri, beton ve taş parçaları, mermer kırıntıları ve moloz artıkları, başkalarına ait demirlerle çevrili boş mezar alanına dökülerek terk edildi.

Aile büyüklerinin mezarları çevresinde moloz yığınlarını gören  vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler: "Mezarlıklar çöp ve moloz dökme yeri değildir!  Ölmüş babasının ya da annesinin mezarını yaptırıp molozlarını   demirle çevrili başkalarına ait mezar yerlerine dökmek ne ile izah edilebilir? Şu mübarek Ramazan gününde kötü birşey söylemek istemiyoruz.

Yaşayana saygısı olmayanın bari ölüye saygısı olsun! Molozlarını mezarlıkta bırakıp giden bu sorumsuz kişileri kınıyoruz! Her ne kadar biz mezarlıklardan sorumlu değiliz deseler de Serinhisar Belediyesini, mülki amir olarak Serinhisar Kaymakamlığını,  Denizli Büyükşehir Belediyesi  Mezarlıklar Müdürlüğünü molozların temizlenmesi ve mezarlıkların korunması hususunda göreve davet ediyoruz. Mezarlıklar kirletilmemeli, temiz tutulmalıdır!" dediler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.