Serinhisar Belediyesinin bankları tartışma konusu oldu

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2023 - 14:01, Güncelleme: 06.07.2023 - 14:01
 

Serinhisar Belediyesinin bankları tartışma konusu oldu

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, belediye tarafından parklara yerleştirilen ve başka bir kurumun adı yazılı banklar tartışma konusu oldu.

Serinhisar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan parka yerleştirilen banklar, tartışmaları da beraberinde getirdi. Başka bir belediye tarafından yaptırılarak Serinhisar Belediyesine bağışlanan bankları görenler, Serinhisar Belediyesine tepki gösterdi. İlçedeki parklara koyacak bank bulamayan Serinhisar Belediyesine olan tepkilerini sosyal medyadan dile getiren ilçe sakinleri, “Serinhisar ilçemiz, haberimiz yokken Merkezefendi Belediyesine mi bağlandı. Bizim belediye başkanımız, Merkezefendi Belediye Başkanı mı. Yazıklar olsun, eğer 5 tane bank alamıyorsanız istifa edin” ifadelerini kullandı.
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde, belediye tarafından parklara yerleştirilen ve başka bir kurumun adı yazılı banklar tartışma konusu oldu.

Serinhisar Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan parka yerleştirilen banklar, tartışmaları da beraberinde getirdi. Başka bir belediye tarafından yaptırılarak Serinhisar Belediyesine bağışlanan bankları görenler, Serinhisar Belediyesine tepki gösterdi.

İlçedeki parklara koyacak bank bulamayan Serinhisar Belediyesine olan tepkilerini sosyal medyadan dile getiren ilçe sakinleri, “ Serinhisar ilçemiz, haberimiz yokken Merkezefendi Belediyesine mi bağlandı. Bizim belediye başkanımız, Merkezefendi Belediye Başkanı mı. Yazıklar olsun, eğer 5 tane bank alamıyorsanız istifa edin” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.