Serinhisarspor'un yeni başkanı Avukat Rıza Çaylı oldu.

SPOR 22.12.2018 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Serinhisarspor'un yeni başkanı Avukat Rıza Çaylı oldu.

Yaklaşık 3 yıldan bu yana Serinhisarspor Kulüp Başkanı olarak görev yapan Şükrü Averi, görevinden istifa etti. Olağanüstü toplanan yönetim kurulu üyeleri Avukat Rıza Çaylı'yı kulüp başkanlığına getirdi.   Kamuoyunun beklentisi ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühü ile bu görevi kabul ettiğini söyleyen Serinhisarspor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Avukat Rıza Çaylı, “Allah utandırmasın. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atarız. Kulüp olarak hedeflerimizi yakalarız” dedi ve gelişmeleri şöyle paylaştı; “İlk yarı maçlarımız bitti, şu arada dinlenme dönem başladı. Şükrü Averi başkanımızın görevi bırakma kararını saygıyla karşıladık. Çünkü 3 yıldan bu yana Serinhisarspor'a herkesin malumu üzerine büyük hizmetleri oldu. Hafta boyunca müteakip seferler, toplantı yaptık. Üyelerimizin görüşlerini masaya yatırdık. Önceki gün konu netleşti ve kulüp başkanı olarak görevime devam ettirmem istendi” dedi.   Serinhisarspor Kulüp Başkanı Avukat Rıza Çaylı, sözlerine şöyle devam etti, “Önümüzdeki süreçte ne olacak hep beraber göreceğz. Şu anda mevcut yönetim kurulumuz görevine devam etmektedr. Şükrü Averi kardeşimiz de yönetim kurulu üyesi sıfatıyla aramızda olmaya devam edecek. Diğer üyelerimiz arasında bir değişiklik söz konusu olabilir. Serinhisarsporumuza can-ı gönülden hizmet etmek isteyen yen arkadaşlarımız yükümüzü hafifletmek adına görev alabilir. Bakalım neler olacak bende merak içindeyim. Bana bu önemli görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.   Kaynak : Serinhisar'ın Sesi

Yaklaşık 3 yıldan bu yana Serinhisarspor Kulüp Başkanı olarak görev yapan Şükrü Averi, görevinden istifa etti. Olağanüstü toplanan yönetim kurulu üyeleri Avukat Rıza Çaylı'yı kulüp başkanlığına getirdi.

 

Kamuoyunun beklentisi ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühü ile bu görevi kabul ettiğini söyleyen Serinhisarspor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Avukat Rıza Çaylı, “Allah utandırmasın. İnşallah hep beraber güzel işlere imza atarız. Kulüp olarak hedeflerimizi yakalarız” dedi ve gelişmeleri şöyle paylaştı; “İlk yarı maçlarımız bitti, şu arada dinlenme dönem başladı. Şükrü Averi başkanımızın görevi bırakma kararını saygıyla karşıladık. Çünkü 3 yıldan bu yana Serinhisarspor'a herkesin malumu üzerine büyük hizmetleri oldu. Hafta boyunca müteakip seferler, toplantı yaptık. Üyelerimizin görüşlerini masaya yatırdık. Önceki gün konu netleşti ve kulüp başkanı olarak görevime devam ettirmem istendi” dedi.

 

Serinhisarspor Kulüp Başkanı Avukat Rıza Çaylı, sözlerine şöyle devam etti, “Önümüzdeki süreçte ne olacak hep beraber göreceğz. Şu anda mevcut yönetim kurulumuz görevine devam etmektedr. Şükrü Averi kardeşimiz de yönetim kurulu üyesi sıfatıyla aramızda olmaya devam edecek. Diğer üyelerimiz arasında bir değişiklik söz konusu olabilir. Serinhisarsporumuza can-ı gönülden hizmet etmek isteyen yen arkadaşlarımız yükümüzü hafifletmek adına görev alabilir. Bakalım neler olacak bende merak içindeyim. Bana bu önemli görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Kaynak : Serinhisar'ın Sesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.