Sevindik'te Suriyeli gerginliği!

ASAYİŞ 10.08.2018 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sevindik'te Suriyeli gerginliği!

Denizli'de dün gece Suriyeliler ile çıkan kavgada 1 Suriyeli genç bacağından bıçaklandı.

Denizli'de Suriye uyruklu 3 genç tarafından darp edilen 12 yaşındaki çocuk yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı. Olay sonrası mahalledeki Suriyelilerin evlerinin taşlanması üzerine polis bölgede güvenlik önlemi aldı.   Olay, dün gece  Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi 2315 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, mahallede yaşayan Suriye uyruklu 3 genç B. K., isimli 12 yaşındaki çocuğu sopalarla dövdü. Ardından kavgaya 12 yaşındaki B. K.'nın yakınları ve mahalledeki diğer gençlerde kavgaya karışınca olay büyüdü. Olay sonrası bölgeye sevk edilen polislerin kavgaya biber gazı ile müdahalesi sonrası kavga fazla büyümeden kontrol altına alındı.   Çıkan olayda, Suriye uyruklu olduğu ve ismi henüz tespit edilemeyen 18 yaşındaki bir şahıs bacağından aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Yaralı Suriyeli  112 Acil Servis ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Çıkan olaylarda bazı mahalle sakinleri ise bölgede yaşayan Suriyeli bazı ailelerin ev ve araçlarını taşlayarak zarara verdi. Olayın ardından bölgeyi bir süre ablukaya alan polis ekipleri mahallede devriyelerini sürdürdü.
Denizli'de dün gece Suriyeliler ile çıkan kavgada 1 Suriyeli genç bacağından bıçaklandı.

Denizli'de Suriye uyruklu 3 genç tarafından darp edilen 12 yaşındaki çocuk yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı. Olay sonrası mahalledeki Suriyelilerin evlerinin taşlanması üzerine polis bölgede güvenlik önlemi aldı.

 

Olay, dün gece  Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi 2315 Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, mahallede yaşayan Suriye uyruklu 3 genç B. K., isimli 12 yaşındaki çocuğu sopalarla dövdü. Ardından kavgaya 12 yaşındaki B. K.'nın yakınları ve mahalledeki diğer gençlerde kavgaya karışınca olay büyüdü. Olay sonrası bölgeye sevk edilen polislerin kavgaya biber gazı ile müdahalesi sonrası kavga fazla büyümeden kontrol altına alındı.

 

Çıkan olayda, Suriye uyruklu olduğu ve ismi henüz tespit edilemeyen 18 yaşındaki bir şahıs bacağından aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Yaralı Suriyeli  112 Acil Servis ambulansı ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Çıkan olaylarda bazı mahalle sakinleri ise bölgede yaşayan Suriyeli bazı ailelerin ev ve araçlarını taşlayarak zarara verdi. Olayın ardından bölgeyi bir süre ablukaya alan polis ekipleri mahallede devriyelerini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.