Seyir halindeki otomobilde yangın

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 18.10.2023 - 12:23
 

Seyir halindeki otomobilde yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde seyir halindeki otomobilde yangın meydana geldi. Otomobilden yükselen dumanlar kısa süre sonra alevlere yerini bıraktı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki otomobilin motor kısmından dumanların yükselmesinin ardından sürücü otomobili durdurarak araçtan indi. Dumanların yükselmesi kısa süre sonra alevlere dönüştü. Yangınla birlikte otomobilin lastikleri patladı. İlk önce çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangın söndürülemedi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil yangınına müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın nedeniyle yolda trafik bir süre durduruldu. Yangının söndürülmesi ile trafik yeniden normal seyrine döndü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde seyir halindeki otomobilde yangın meydana geldi. Otomobilden yükselen dumanlar kısa süre sonra alevlere yerini bıraktı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki otomobilin motor kısmından dumanların yükselmesinin ardından sürücü otomobili durdurarak araçtan indi. Dumanların yükselmesi kısa süre sonra alevlere dönüştü. Yangınla birlikte otomobilin lastikleri patladı. İlk önce çevredeki vatandaşların yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangın söndürülemedi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil yangınına müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın nedeniyle yolda trafik bir süre durduruldu. Yangının söndürülmesi ile trafik yeniden normal seyrine döndü.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.