Seyir halindeki otomobilden açılan ateşle domuzu vurdular

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.11.2022 - 11:19, Güncelleme: 03.11.2022 - 11:19
 

Seyir halindeki otomobilden açılan ateşle domuzu vurdular

Denizli’de yiyecek bulmak için yerleşim alanına inen domuz, seyir halindeki otomobilden açılan ateş sonucu vuruldu.

Olay, dün gece Merkezefendi İlçesi, Yenişehir Mahallesi 5. Sokakta meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, ormanlık alandan yerleşim alanına yiyecek bulmak için gelen bir domuz, yolda seyir halindeki bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı. Domuz, açılan ateş sonucu ağır yaralanırken, otomobilde bulunan şahıslar gözlerden uzaklaştı. Can havli ile ormanlık alana gitmeye çalışan yaralı domuz, aldığı darbe nedeniyle 3-5 metre kadar gidebildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, tedavi edilmek üzere domuzu götürdü.
Denizli’de yiyecek bulmak için yerleşim alanına inen domuz, seyir halindeki otomobilden açılan ateş sonucu vuruldu.

Olay, dün gece Merkezefendi İlçesi, Yenişehir Mahallesi 5. Sokakta meydana geldi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, ormanlık alandan yerleşim alanına yiyecek bulmak için gelen bir domuz, yolda seyir halindeki bir otomobilden açılan ateş sonucu yaralandı. Domuz, açılan ateş sonucu ağır yaralanırken, otomobilde bulunan şahıslar gözlerden uzaklaştı.

Can havli ile ormanlık alana gitmeye çalışan yaralı domuz, aldığı darbe nedeniyle 3-5 metre kadar gidebildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen ekipler, tedavi edilmek üzere domuzu götürdü.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.