Şiirlerin buluştuğu albüm: “SENİ SEVİYORUM ”

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.02.2022 - 13:42, Güncelleme: 03.02.2022 - 13:42
 

Şiirlerin buluştuğu albüm: “SENİ SEVİYORUM ”

Denizli’nin Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesinde - Şair-yazar Hidayet ( İpek ) Demirel, 12 eserlik albümünü Doğuş müzik yapımcılık A.Ş. den çıkarıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAZDIĞI ŞİİRLER ALBÜM OLDU 20 yıldır Şiir Yazan Hidaye Demirel Pandemi Döneminde Evde Kal Dönemlerinde şiire daha çok yöneldiğini Albümdeki Eserleri Pandemi Döneminde yazdığını dile getirdi. Demirel  Şiirler... Belki özlem duyulan sevgiliye, belki sizden kilometrelerce uzaklıktaki vatanınıza, belki de bir çiçeğe... O an neye hasret duyuyorsanız bir, iki satır karalayıverirsiniz. Yazdığınız dizelerle canlanır küçücük kağıt parçası. Üstünde oynaşan kaleme teslim eder beyaz bedenini ve aşkınıza tercüman olur bu iki ortak. Mesela pandemi dönemi etrafımda tam tersi reaksiyon oluşturuyor bende. Daha çok resim yapıyor, müzikle ilgileniyorum. Böylesi daha iyidir diyeceğimiz bir durum değil. Tamamen şiirlerden oluşan, dili şiirin duygusuna, hikâyesine göre değişen şarkıların bir aradalığı diyebiliriz bu albüme Zira anlamını yaşamadığımız, bir satırı ya da bir dizesi hayatımızın herhangi bir anını doldurmayan bir şiirin içine girmek, onun arka odalarındaki sesleri duymak çok zor. Pandemi insanlara ilgi alanlarına yönelme konusunda avantaj sağladı muhakkak. İnsan neye derinleşirse, zaman ayırırsa, neye odaklanırsa orada mutlak gelişim sağlar. Buna fiziksel engeli olanlar da dahil diyebilirim Hidaye Demirel Gençliğinde Arıkaya Mahallesinde evimizin bahçesinde, tarlada her yerde ilham geliyordu içimden gelenleri kâğıda aktardım 20 yıl ’da yüzlerce şiir yazdım sonra seslendirme yaparak müzikle güzel bir eser çıktı Evlendim Denizli’ye Taşındım 2 Çocuk Annesiyim  “Doğuş müzik yapımcılık şirketinden albüm yapmaktan mutluyum. Ortaya harika bir albüm çıktı. Yakında Albüm çıkınca sevenlerimle buluşmanın heyecanı içindeyim dedi.  “SENİ SEVİYORUM ”isimli albümümde şu eserler yer alıyor, Seni seviyorum, Aşk kadını,Annem,Hayat,Seni düşündükçe, Bu şehir,Özledim,Varlığın varlığama, Ben hep seni bekledim,Git,.Babam Evlat Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan “Yeni çıkacak albüm öncelikle taraflara hayırlı olsun..Hidaye hanım çok başarılı yorumuyla sevenlerine bu albümde sesleniyor. Müzik yapımcılık sektöründe marka olan Şirketimiz, sanatçılara çok büyük değer veriyor. Biz dürüst ve sanatçıdan yanayız. Her sanatçının albüm yapmasından yanayız ”dedi.
Denizli’nin Çameli İlçesi Arıkaya Mahallesinde - Şair-yazar Hidayet ( İpek ) Demirel, 12 eserlik albümünü Doğuş müzik yapımcılık A.Ş. den çıkarıyor.

PANDEMİ DÖNEMİNDE YAZDIĞI ŞİİRLER ALBÜM OLDU

20 yıldır Şiir Yazan Hidaye Demirel Pandemi Döneminde Evde Kal Dönemlerinde şiire daha çok yöneldiğini Albümdeki Eserleri Pandemi Döneminde yazdığını dile getirdi.

Demirel  Şiirler... Belki özlem duyulan sevgiliye, belki sizden kilometrelerce uzaklıktaki vatanınıza, belki de bir çiçeğe... O an neye hasret duyuyorsanız bir, iki satır karalayıverirsiniz. Yazdığınız dizelerle canlanır küçücük kağıt parçası. Üstünde oynaşan kaleme teslim eder beyaz bedenini ve aşkınıza tercüman olur bu iki ortak.

Mesela pandemi dönemi etrafımda tam tersi reaksiyon oluşturuyor bende. Daha çok resim yapıyor, müzikle ilgileniyorum. Böylesi daha iyidir diyeceğimiz bir durum değil. Tamamen şiirlerden oluşan, dili şiirin duygusuna, hikâyesine göre değişen şarkıların bir aradalığı diyebiliriz bu albüme Zira anlamını yaşamadığımız, bir satırı ya da bir dizesi hayatımızın herhangi bir anını doldurmayan bir şiirin içine girmek, onun arka odalarındaki sesleri duymak çok zor.

Pandemi insanlara ilgi alanlarına yönelme konusunda avantaj sağladı muhakkak. İnsan neye derinleşirse, zaman ayırırsa, neye odaklanırsa orada mutlak gelişim sağlar. Buna fiziksel engeli olanlar da dahil diyebilirim Hidaye Demirel Gençliğinde Arıkaya Mahallesinde evimizin bahçesinde, tarlada her yerde ilham geliyordu içimden gelenleri kâğıda aktardım 20 yıl ’da yüzlerce şiir yazdım sonra seslendirme yaparak müzikle güzel bir eser çıktı Evlendim Denizli’ye Taşındım 2 Çocuk Annesiyim  “Doğuş müzik yapımcılık şirketinden albüm yapmaktan mutluyum. Ortaya harika bir albüm çıktı. Yakında Albüm çıkınca sevenlerimle buluşmanın heyecanı içindeyim dedi.

 “SENİ SEVİYORUM ”isimli albümümde şu eserler yer alıyor, Seni seviyorum, Aşk kadını,Annem,Hayat,Seni düşündükçe, Bu şehir,Özledim,Varlığın varlığama, Ben hep seni bekledim,Git,.Babam Evlat

Doğuş Müzik Yapımcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İskender Doğan “Yeni çıkacak albüm öncelikle taraflara hayırlı olsun..Hidaye hanım çok başarılı yorumuyla sevenlerine bu albümde sesleniyor. Müzik yapımcılık sektöründe marka olan Şirketimiz, sanatçılara çok büyük değer veriyor. Biz dürüst ve sanatçıdan yanayız. Her sanatçının albüm yapmasından yanayız ”dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.