Sitemiz Köşe Yazarı Vahap Dabakan’a Yılın Basın Ödülü Verildi

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.01.2024 - 22:41, Güncelleme: 30.01.2024 - 22:41
 

Sitemiz Köşe Yazarı Vahap Dabakan’a Yılın Basın Ödülü Verildi

İzmir Trakyalılar Derneğinin 25. kuruluş yıldönümünde "yılın basın mensubu" plaketini, diğer basın mensubu meslektaşlarıyla birlikte sosyal güvenlik eski bakanı Dr. Hakan Tartan'ın elinden aldı.

Başyazarımız Vahap Dabakan’a basındaki başarısından dolayı bu plaketi layık gören Başkanı Bahattin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Birlikte plaket alan basın mensubu meslektaşlarını da kutladı. Trakyalıların 25. yıl gururunu plaketlerle taçlandırdı. Denizli20haber.com Başyazarı Vahap Dabakan ve Ege Telgraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Kazım Erkmen, “Yılın en başarılı Basın Mensubu” plaketi aldı. Trakyalıların 25.yıl gururu… İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 25.kuruluş yıldönümünü kalabalık bir grup ile sabah kahvaltısı programı ile kutladı. İzmir’in Çiğli ilçesi Anemon Oteldeki programa, Sosyal Güvenlik eski Bakanı Dr. Hakan Tartan, Türk Tarih Kurumu eski başkanı Yusuf Halaçoğlu, Atatürk İlkeleri Enstitüsü eski başkanı Prof. Dr. Kemal Arı, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, protokol üyeleri, üniversitelerden eğitimciler, sağlık teşkilatı temsilciler, Balkan Şarkıları sanatçı Cenk Bosnalı, siyasiler ve Çiğli’deki Trakyalılar gurur günü toplantısında hazır bulundu. İzmir Trakyalılar Derneği ve İzmir Balkan Güç birliği Platformu Genel Başkanı Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Kılıç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Muhacirler Kaybedilmiş Toprakların Aziz hatırasıdır. Rumeli'den gelenler Evlâd-ı Fatihandır” sözünden aldığımız güçle, Balkan Kültürünü en iyi şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Bununla beraber, tarihimizi iyi bilerek Genç kuşaklarımıza aktarmak için seminer, brifing, sempozyum ve konferanslar yaparak Balkanların önemi ve Evlâdı Fatihan kimliği ile doğru bilgileri üyelerimize, camiamıza paylaşmak ve bilinçli bir toplum oluşturmaktır” dedi. Buluşmada mesleklerinde 2023 yılında başarı gösterenlere plaketleri sunulurken, Gazetemiz Köşe Yazarı Vahap Dabakan ve Ege Telgraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Kazım Erkmen ise “Yılın Başarılı Basın Mensubu” ödülüne layık görüldü. Vahap Dabakan ve Kazım Erkmen plaketlerini Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hakan Tartan’ın elinden aldılar.
İzmir Trakyalılar Derneğinin 25. kuruluş yıldönümünde "yılın basın mensubu" plaketini, diğer basın mensubu meslektaşlarıyla birlikte sosyal güvenlik eski bakanı Dr. Hakan Tartan'ın elinden aldı.

Başyazarımız Vahap Dabakan’a basındaki başarısından dolayı bu plaketi layık gören Başkanı Bahattin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Birlikte plaket alan basın mensubu meslektaşlarını da kutladı.

Trakyalıların 25. yıl gururunu plaketlerle taçlandırdı. Denizli20haber.com Başyazarı Vahap Dabakan ve Ege Telgraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Kazım Erkmen, “Yılın en başarılı Basın Mensubu” plaketi aldı.


Trakyalıların 25.yıl gururu…
İzmir Trakyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, 25.kuruluş yıldönümünü kalabalık bir grup ile sabah kahvaltısı programı ile kutladı. İzmir’in Çiğli ilçesi Anemon Oteldeki programa, Sosyal Güvenlik eski Bakanı Dr. Hakan Tartan, Türk Tarih Kurumu eski başkanı Yusuf Halaçoğlu, Atatürk İlkeleri Enstitüsü eski başkanı Prof. Dr. Kemal Arı, İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, protokol üyeleri, üniversitelerden eğitimciler, sağlık teşkilatı temsilciler, Balkan Şarkıları sanatçı Cenk Bosnalı, siyasiler ve Çiğli’deki Trakyalılar gurur günü toplantısında hazır bulundu.


İzmir Trakyalılar Derneği ve İzmir Balkan Güç birliği Platformu Genel Başkanı Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Kılıç, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Muhacirler Kaybedilmiş Toprakların Aziz hatırasıdır. Rumeli'den gelenler Evlâd-ı Fatihandır” sözünden aldığımız güçle, Balkan Kültürünü en iyi şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Bununla beraber, tarihimizi iyi bilerek Genç kuşaklarımıza aktarmak için seminer, brifing, sempozyum ve konferanslar yaparak Balkanların önemi ve Evlâdı Fatihan kimliği ile doğru bilgileri üyelerimize, camiamıza paylaşmak ve bilinçli bir toplum oluşturmaktır” dedi.


Buluşmada mesleklerinde 2023 yılında başarı gösterenlere plaketleri sunulurken, Gazetemiz Köşe Yazarı Vahap Dabakan ve Ege Telgraf Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Kazım Erkmen ise “Yılın Başarılı Basın Mensubu” ödülüne layık görüldü. Vahap Dabakan ve Kazım Erkmen plaketlerini Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hakan Tartan’ın elinden aldılar.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.