Sokağa Çıkma Yasağında Sevimli Dostlarımız Unutulmadı

GÜNDEM 12.04.2020 - 00:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sokağa Çıkma Yasağında Sevimli Dostlarımız Unutulmadı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını riski nedeniyle Çameli İlçe  genelinde vatandaşlara 7-24 kesintisiz hizmet sağlamak için tüm tedbirlerini alan Çameli Belediyesi, genelge sonrası iki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokak hayvanlarının beslenmesinde önemli rol alarak mama dağıtımlarını sıklaştırdı.   Yetkililer ; "Tüm imkânları seferber ederek aldığımız tedbirler ile virüse karşı etkin mücadele eden Belediyemiz, bu zorlu süreçte sokaktaki dostlarımızı da unutmadık. Coronavirüs(covit-19) tedbirleri nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Belediye Başkanımızın talimatı üzerine ilçemizde belirli noktalara konulan mama kaplarını düzenli bir şekilde tamamlayıp sokak hayvanlarımızı unutmadık."   Siz evden çıkmayın, can dostlarımız bize emanet"   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Patili dostlarımızın özellikle sokağa çıkma yasağında aç kalmaması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere mama bırakarak aç kalmalarının önüne geçmeye çalışıyoruz. Çameli Belediyesi çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir" dedi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını riski nedeniyle Çameli İlçe  genelinde vatandaşlara 7-24 kesintisiz hizmet sağlamak için tüm tedbirlerini alan Çameli Belediyesi, genelge sonrası iki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle sokak hayvanlarının beslenmesinde önemli rol alarak mama dağıtımlarını sıklaştırdı.

 

Yetkililer ; "Tüm imkânları seferber ederek aldığımız tedbirler ile virüse karşı etkin mücadele eden Belediyemiz, bu zorlu süreçte sokaktaki dostlarımızı da unutmadık. Coronavirüs(covit-19) tedbirleri nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Belediye Başkanımızın talimatı üzerine ilçemizde belirli noktalara konulan mama kaplarını düzenli bir şekilde tamamlayıp sokak hayvanlarımızı unutmadık."

 

Siz evden çıkmayın, can dostlarımız bize emanet"

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Patili dostlarımızın özellikle sokağa çıkma yasağında aç kalmaması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere mama bırakarak aç kalmalarının önüne geçmeye çalışıyoruz. Çameli Belediyesi çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.