Sökmen; “Davamızın menziline ulaşması için var gücümüzle çalışacağı”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.04.2023 - 16:54, Güncelleme: 06.04.2023 - 16:54
 

Sökmen; “Davamızın menziline ulaşması için var gücümüzle çalışacağı”

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Yusuf Sökmen, Cumhur ittifakı ortağı Serinhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma İftar Yemeğine' katılım sağladı.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Serinhisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Ahmet Yusuf Sökmen;  “AK Parti İl Başkanımız Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcımız Ali Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, ve Aday adaylarımız ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimiz çok verimli geçti. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde ülkemizin geleceği ile ilgili seçim sürecinde neler yapmamız gerektiği konusunda istişareler yaptık. Milletimizin gönlünde yer edinen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Mayıs 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Milli ve yerli üretime önem veren geleceğe yönelik yeni yatırımlar ve yeni projeleri bulunan ittifakımız her zaman bu millete hizmet etmek için yarışmıştır. Bundan sonraki dönemde de 13. Cumhurbaşkanı olarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceğine inancımız tamdır. Bizlerde bu kutlu yolda hizmet etmek için davamızın ve gayemizin menziline ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Ak Parti Milletvekili aday adayı Ahmet Yusuf Sökmen, Cumhur ittifakı ortağı Serinhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu 'Birlik, Beraberlik ve Dayanışma İftar Yemeğine' katılım sağladı.

Cumhur İttifakı ortağı MHP Serinhisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Ahmet Yusuf Sökmen;  “AK Parti İl Başkanımız Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcımız Ali Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş, ve Aday adaylarımız ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimiz çok verimli geçti. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde ülkemizin geleceği ile ilgili seçim sürecinde neler yapmamız gerektiği konusunda istişareler yaptık.

Milletimizin gönlünde yer edinen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 14 Mayıs 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Milli ve yerli üretime önem veren geleceğe yönelik yeni yatırımlar ve yeni projeleri bulunan ittifakımız her zaman bu millete hizmet etmek için yarışmıştır. Bundan sonraki dönemde de 13. Cumhurbaşkanı olarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın seçileceğine inancımız tamdır. Bizlerde bu kutlu yolda hizmet etmek için davamızın ve gayemizin menziline ulaşabilmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.