Sözlü tartışma arbedeye dönüştü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2023 - 20:47, Güncelleme: 12.12.2023 - 20:47
 

Sözlü tartışma arbedeye dönüştü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma arbedeye dönüştü. Gözaltına alınan iki grubun tartışması, sağlık kontrollü nedeniyle götürüldükleri hastanede de devam etti.

Olay, sabah saatlerinde Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eğlence mekanında alkol aldıkları ileri sürülen iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Mekanının dışına da taşan sözlü tartışma kısa süre sonra yerini arbedeye bıraktı. Yumrukların konuştuğu kavga, polis ekiplerinin müdahalesi ile son buldu. İfadesi alınan her iki gurup, sağlık kontrolleri için Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada da rahat durmayan tarafların kendi aralarındaki sözlü küfür ve tehditleri devam etti. Hastanedeki işlemleri tamamlanan her iki tarafın bir biri hakkında şikayeti olduğu öğrenildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde iki grup arasında çıkan sözlü tartışma arbedeye dönüştü. Gözaltına alınan iki grubun tartışması, sağlık kontrollü nedeniyle götürüldükleri hastanede de devam etti.

Olay, sabah saatlerinde Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; eğlence mekanında alkol aldıkları ileri sürülen iki grup arasında sözlü tartışma başladı. Mekanının dışına da taşan sözlü tartışma kısa süre sonra yerini arbedeye bıraktı. Yumrukların konuştuğu kavga, polis ekiplerinin müdahalesi ile son buldu.

İfadesi alınan her iki gurup, sağlık kontrolleri için Denizli Devlet Hastanesine götürüldü. Burada da rahat durmayan tarafların kendi aralarındaki sözlü küfür ve tehditleri devam etti. Hastanedeki işlemleri tamamlanan her iki tarafın bir biri hakkında şikayeti olduğu öğrenildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.