Subaşıoğlu, Kılıçdaroğlu ve Şeniz Doğan’ın beton yığını sözlerine sert tepki gösterdi

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.01.2023 - 09:23, Güncelleme: 16.01.2023 - 09:23
 

Subaşıoğlu, Kılıçdaroğlu ve Şeniz Doğan’ın beton yığını sözlerine sert tepki gösterdi

Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretinde, konuşmaları esnasında Kılıçdaroğlu’nun Merkezefendi’nin “Beton Ormanı” Şeniz Doğan’ın “Beton Yığını” halindeydi sözlerine sert tepki gösterdi.

3 gün önceki paylaşımıyla yeniden aday olacağı sinyalini veren eski Başkan Subaşıoğlu; "Merkezefendi" ve "Açılış" yan yana gelince benim aklıma bunlar geliyor... Ya sizin? Sorusu ile görevi döneminde Merkezefendi’ye kazandırdığı projeleri sıralarken, yeni yapılacak projelere de yer verdi. Kılıçdaroğlu’nun, Denizli ziyareti esnasında konuşmalarından, Kılıçdaroğlu’nun “Kentin beton ormanına dönüşmesine asla izin vermeyiniz dedim” ifadesi ile Şeniz Doğan’ın “Merkezefendi’ye daha önce baktığınızda sayın Genel Başkanım, üst üste yığılmış betonlar görüyordunuz” sözleri üzerine Subaşıoğlu, kayıtsız kalmadı. Subaşıoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda; Merkezefendi'ye Biriniz "Beton Ormanı" Biriniz "Beton Yığını" demişsiniz.  Hangisi "Beton Yığını", Hangisi "Beton Ormanı"?  Merkez Kütüphane  Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu  Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu  Selçukbey Spor Eğitim Merkezi  Ornaz Vadisi  Kır Çiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri  Engelsiz Yaşam Merkezi  Hobi Bahçeleri  Merkezefendi Belediyesi Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi  SÜRPRİZ: YARIN BETON YIĞININI BURADA BEKLEYİN…… YÜKLENİYOR…… Genel Başkanınızın programını, "beton yığını" dediğiniz Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda, kadınlarla buluşmasını da diğer "beton yığını" Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nda yapmışsınız. İnşaatı devam eden Bilim Merkezi önünde çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Subaşıoğlu, “Burası 4 yıldır bitiremediğiniz Bilim Merkezi... "Beton Yığını" derken burayı kastetmiş olabilir misiniz? Bir an önce bitirip hizmete alın, milletin parasını da çarçur etmeyin!” ifadelerine yer verdi.
Merkezefendi eski Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli ziyaretinde, konuşmaları esnasında Kılıçdaroğlu’nun Merkezefendi’nin “Beton Ormanı” Şeniz Doğan’ın “Beton Yığını” halindeydi sözlerine sert tepki gösterdi.

3 gün önceki paylaşımıyla yeniden aday olacağı sinyalini veren eski Başkan Subaşıoğlu; "Merkezefendi" ve "Açılış" yan yana gelince benim aklıma bunlar geliyor... Ya sizin? Sorusu ile görevi döneminde Merkezefendi’ye kazandırdığı projeleri sıralarken, yeni yapılacak projelere de yer verdi.

Kılıçdaroğlu’nun, Denizli ziyareti esnasında konuşmalarından, Kılıçdaroğlu’nun “Kentin beton ormanına dönüşmesine asla izin vermeyiniz dedim” ifadesi ile Şeniz Doğan’ın “Merkezefendi’ye daha önce baktığınızda sayın Genel Başkanım, üst üste yığılmış betonlar görüyordunuz” sözleri üzerine Subaşıoğlu, kayıtsız kalmadı.

Subaşıoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda;

Merkezefendi'ye Biriniz " Beton Ormanı" Biriniz " Beton Yığını" demişsiniz.

 Hangisi " Beton Yığını", Hangisi " Beton Ormanı"?

 Merkez Kütüphane

 Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu

 Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu

 Selçukbey Spor Eğitim Merkezi

 Ornaz Vadisi

 Kır Çiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri

 Engelsiz Yaşam Merkezi

 Hobi Bahçeleri

  Merkezefendi Belediyesi Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi

 SÜRPRİZ: YARIN BETON YIĞININI BURADA BEKLEYİN…… YÜKLENİYOR……

Genel Başkanınızın programını, " beton yığını" dediğiniz Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda, kadınlarla buluşmasını da diğer " beton yığını" Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nda yapmışsınız.

İnşaatı devam eden Bilim Merkezi önünde çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Subaşıoğlu, “Burası 4 yıldır bitiremediğiniz Bilim Merkezi... " Beton Yığını" derken burayı kastetmiş olabilir misiniz? Bir an önce bitirip hizmete alın, milletin parasını da çarçur etmeyin!” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.