Şüphelinin evinden cephanelik çıktı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.01.2024 - 12:00, Güncelleme: 27.01.2024 - 12:00
 

Şüphelinin evinden cephanelik çıktı

Denizli’de polis ekiplerinin şüphe üzerine gözaltına alındığı kişinin evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında denetimler aralıksı olarak devam ediyor. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda durumundan şüphe edilen 1 kişi yakalandı. Şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada 4 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 102 adet fişek ve 5 adet av tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şüpheli hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında adli mercilerce işlem yapıldı.
Denizli’de polis ekiplerinin şüphe üzerine gözaltına alındığı kişinin evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında denetimler aralıksı olarak devam ediyor.

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda durumundan şüphe edilen 1 kişi yakalandı. Şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada 4 adet tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 102 adet fişek ve 5 adet av tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şüpheli hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında adli mercilerce işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.