Taksici Battık Son Yolculuğuna Uğurlandı

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.05.2023 - 13:14, Güncelleme: 25.05.2023 - 13:14
 

Taksici Battık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yıllardır taksicilik yapan, öğrenciler ve fakirlerden hiçbir bedel almadan taşıyan “Battık” lakaplı Saffet Kanut son yolculuğuna uğurlandı.

Çameli İlçesi, Yumrutaş Mahallesi’nde, İlçe halkı tarafından sevilen yardımseverliği ile tanınan  "Battık" namıyla meşhur Saffet Kanut, sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.  Fakir-fukara babası olarak da bilinen Kanut, parası olmayanları ücretsiz taşır, hastaneye yetişmek durumunda olanları hemen götürürdü. Öğrencileri hiçbir karşılık almadan okula götürdüğü belirtilen Saffet Kanut’un vefatı İlçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı. Saffet Kanut’un cenazesi bugün saat 12.’de Yumrutaş Mahallesi Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yıllardır taksicilik yapan, öğrenciler ve fakirlerden hiçbir bedel almadan taşıyan “Battık” lakaplı Saffet Kanut son yolculuğuna uğurlandı.

Çameli İlçesi, Yumrutaş Mahallesi’nde, İlçe halkı tarafından sevilen yardımseverliği ile tanınan  "Battık" namıyla meşhur Saffet Kanut, sağlık sorunları nedeniyle vefat etti.  Fakir-fukara babası olarak da bilinen Kanut, parası olmayanları ücretsiz taşır, hastaneye yetişmek durumunda olanları hemen götürürdü. Öğrencileri hiçbir karşılık almadan okula götürdüğü belirtilen Saffet Kanut’un vefatı İlçe halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

Saffet Kanut’un cenazesi bugün saat 12.’de Yumrutaş Mahallesi Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.