Talihsiz kuzu kuyuya düştü

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 14:13, Güncelleme: 15.08.2022 - 14:13
 

Talihsiz kuzu kuyuya düştü

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde kuyuya düşen küçükbaş hayvan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Olay Tavas İlçesi, Garipköy Mahallesi’nde meydana geldi. Otlamak için arazide dolaşan kuzu ağzı açık olan 5 metrelik kuyuya düştü. Sahibi tarafından çıkarılamayan kuzu için itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas Şube ekipleri bölgeye gelerek kuyuda mahsur kalan kuzu için sarkıtılan merdiven yardımıyla kuzu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Kurtarılan kuzu sahibine teslim edildi.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde kuyuya düşen küçükbaş hayvan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Olay Tavas İlçesi, Garipköy Mahallesi’nde meydana geldi. Otlamak için arazide dolaşan kuzu ağzı açık olan 5 metrelik kuyuya düştü. Sahibi tarafından çıkarılamayan kuzu için itfaiye ekiplerinden yardım istendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tavas Şube ekipleri bölgeye gelerek kuyuda mahsur kalan kuzu için sarkıtılan merdiven yardımıyla kuzu mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Kurtarılan kuzu sahibine teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.