Tarlada ölü bulunan kadın cinayet kurbanı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.05.2023 - 11:07, Güncelleme: 23.05.2023 - 12:16
 

Tarlada ölü bulunan kadın cinayet kurbanı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, tarlaya çalışmak için giden kadının cinayette kurban gittiği öğrenildi. Ölü olarak bulunan kadının sırtından 3 kurşun yarası aldığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde yaşandı. 60 yaşındaki Hatice Baysal, Dokuzlar Mevkiinde bulunan tarlasındaki işlerini yapmak için dün sabah evden çıktı. Akşam saatleri olmasına rağmen evine dönmeyen Baysal’dan uzun süre haber alamayan yakınları, tarlaya gitti. Baysal’ı tarlada hareketsiz yatarken bulan anne ile komşu, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Baysal’ın sırtından aldığı 3 kurşun darbesi ile hayatını kaybettiği belirlendi. Bölgeye sevk edilen jandarma olay yeri inceleme ekipleri sırtından av tüfeğiyle vurulduğunu belirlediği kadının cansız bedeninde detaylı inceleme gerçekleştirdi. Alanda geniş güvenlik önlemleri alan JASAT ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sır ölümle ilgili soruşturmayı genişleterek şüpheli veya şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı. Annesiyle beraber yaşadığı öğrenilen Baysal’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, tarlaya çalışmak için giden kadının cinayette kurban gittiği öğrenildi. Ölü olarak bulunan kadının sırtından 3 kurşun yarası aldığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, Acıpayam ilçesine bağlı Avşar Mahallesi’nde yaşandı. 60 yaşındaki Hatice Baysal, Dokuzlar Mevkiinde bulunan tarlasındaki işlerini yapmak için dün sabah evden çıktı. Akşam saatleri olmasına rağmen evine dönmeyen Baysal’dan uzun süre haber alamayan yakınları, tarlaya gitti. Baysal’ı tarlada hareketsiz yatarken bulan anne ile komşu, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Baysal’ın sırtından aldığı 3 kurşun darbesi ile hayatını kaybettiği belirlendi.

Bölgeye sevk edilen jandarma olay yeri inceleme ekipleri sırtından av tüfeğiyle vurulduğunu belirlediği kadının cansız bedeninde detaylı inceleme gerçekleştirdi. Alanda geniş güvenlik önlemleri alan JASAT ve Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sır ölümle ilgili soruşturmayı genişleterek şüpheli veya şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

Annesiyle beraber yaşadığı öğrenilen Baysal’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.