Tarlasındaki ürünleri korumak için ilginç yöntem seçti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.07.2022 - 10:04, Güncelleme: 11.07.2022 - 10:04
 

Tarlasındaki ürünleri korumak için ilginç yöntem seçti

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde traktör kabini üzerine yaptığı yatak üzerinde, tarlasındaki haşhaşları yaban hayvanlarından korumak için sabah kadar nöbet tutuyor.

Acıpayam İlçesi’ne bağlı Kelekçi Mahallesi, Kuzören mevkiinde tarlası bulunan Hakan Arman, ürünlerinin domuz ve yaban hayvanları tarafından zarar verilmemesi için ilginç bir yöntem seçti. Hem kendi güvenliğini sağlamak hem de tarlasını daha iyi gözetlemek adına traktör kabini üzerine ranza usulü yatak yaptı. Tarlasında bulunan haşhaşları yaban hayvanlarından korumak için yaptığı yöntemi gören vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı. Traktörün üzerine yaptığı yatakla sabaha kadar nöbet tutan Hakan Arman; “ Tarlamdaki haşhaşları korumam için aklıma böyle bir fikir geldi. Emeğimin karşılığını almak için traktörümün kabinine böyle ranzaya benzer fikir üretip mahsulümü korumam gerektiğini düşündüm ve faydasını görüyorum. Geceleri sabaha kadar nöbet tutup gündüzleri evde uyuyorum. Herkesten farklı farklı tepkiler alıyorum, kimisi bu davranışımı takdir ediyor, kimisi uğraşılmaz diyor” dedi.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde traktör kabini üzerine yaptığı yatak üzerinde, tarlasındaki haşhaşları yaban hayvanlarından korumak için sabah kadar nöbet tutuyor.

Acıpayam İlçesi’ne bağlı Kelekçi Mahallesi, Kuzören mevkiinde tarlası bulunan Hakan Arman, ürünlerinin domuz ve yaban hayvanları tarafından zarar verilmemesi için ilginç bir yöntem seçti. Hem kendi güvenliğini sağlamak hem de tarlasını daha iyi gözetlemek adına traktör kabini üzerine ranza usulü yatak yaptı. Tarlasında bulunan haşhaşları yaban hayvanlarından korumak için yaptığı yöntemi gören vatandaşlar şaşkınlıkla karşıladı.

Traktörün üzerine yaptığı yatakla sabaha kadar nöbet tutan Hakan Arman; “ Tarlamdaki haşhaşları korumam için aklıma böyle bir fikir geldi. Emeğimin karşılığını almak için traktörümün kabinine böyle ranzaya benzer fikir üretip mahsulümü korumam gerektiğini düşündüm ve faydasını görüyorum. Geceleri sabaha kadar nöbet tutup gündüzleri evde uyuyorum. Herkesten farklı farklı tepkiler alıyorum, kimisi bu davranışımı takdir ediyor, kimisi uğraşılmaz diyor” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.