Tavas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden çevre farkındalığı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.06.2023 - 16:07, Güncelleme: 21.06.2023 - 16:07
 

Tavas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden çevre farkındalığı

Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de 2023 yılı Çevre Haftası ‘Temiz Deniz Temiz Dünya” teması ile kutlanıyor.

“Çevre Haftası" kapsamında 81 ilde denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Denizli’de, Tavas Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Çevre Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak ve temiz doğanın önemine dikkat çekmek amacıyla vatandaşlarla birlikte Yenidere Barajı çevresinde atıkların toplanması etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe; Tavas Tarım ve Orman İlçe Müdürü Halis Nas, müdürlük personelleri, Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu, Çalıköy Muhtarı Raşit Anaz ve Çalıköy üreticileri katıldı.
Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de 2023 yılı Çevre Haftası ‘Temiz Deniz Temiz Dünya” teması ile kutlanıyor.

“Çevre Haftası" kapsamında 81 ilde denizler ve doğal çevrenin korunması, denizler ve iklim değişikliği ilişkisinin işlenmesi, denizlerin kıyı alanları ve karalarla olan bağlantısının çevresel boyutuyla ele alınması ve kirlenmeden korunması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Denizli’de, Tavas Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Çevre Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak ve temiz doğanın önemine dikkat çekmek amacıyla vatandaşlarla birlikte Yenidere Barajı çevresinde atıkların toplanması etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; Tavas Tarım ve Orman İlçe Müdürü Halis Nas, müdürlük personelleri, Tavas Ziraat Odası Başkanı Süleyman Tozlukoğlu, Çalıköy Muhtarı Raşit Anaz ve Çalıköy üreticileri katıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.