Tavas’ta 5 evde hırsızlık olayının failleri yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.09.2022 - 14:08, Güncelleme: 24.09.2022 - 14:08
 

Tavas’ta 5 evde hırsızlık olayının failleri yakalandı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde 5 ayrı evden yapılan hırsızlık olaylarının failleri tespit edildi. Yapılan operasyonlarda 2 şüpheli yakalanırken çalınan eşyalar ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Tavas İlçesi’nde Nisan 2022 ayı içerinde meydana gelen 5 faili meçhul hırsızlık olaylarının faili veya failleri tespiti ve yakalanması amacıyla titiz çalışmalar sonucunda hırsızlığı R.S. ve İ. D.’nin gerçekleştirdiği tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Aydın ve Tavas ilçesinde yapılan başarılı operasyonlar sonucunda R.S. ve İ.D.  isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen İ.D. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, R.S. isimli şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin ikametinde yapılan arama sonucunda ele geçirilen hırsızlığa konu ev eşyaları olay müştekilerine teslim edilmiştir. Yapılan operasyon sonucunda, Tavas ilçesinde meydana gelen 5 faili meçhul evden hırsızlık olayı aydınlatılmış oldu.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde 5 ayrı evden yapılan hırsızlık olaylarının failleri tespit edildi. Yapılan operasyonlarda 2 şüpheli yakalanırken çalınan eşyalar ele geçirildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında; Tavas İlçesi’nde Nisan 2022 ayı içerinde meydana gelen 5 faili meçhul hırsızlık olaylarının faili veya failleri tespiti ve yakalanması amacıyla titiz çalışmalar sonucunda hırsızlığı R.S. ve İ. D.’nin gerçekleştirdiği tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Aydın ve Tavas ilçesinde yapılan başarılı operasyonlar sonucunda R.S. ve İ.D.  isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen İ.D. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, R.S. isimli şüpheli tutuklandı.

Şüphelilerin ikametinde yapılan arama sonucunda ele geçirilen hırsızlığa konu ev eşyaları olay müştekilerine teslim edilmiştir.

Yapılan operasyon sonucunda, Tavas ilçesinde meydana gelen 5 faili meçhul evden hırsızlık olayı aydınlatılmış oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.