Tavas’ta trafik kazası! 2 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.09.2023 - 10:49, Güncelleme: 18.09.2023 - 12:02
 

Tavas’ta trafik kazası! 2 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kontrolü kaybeden otomobil yoldan çıkarak yol kenarında bulunan mezarlığa uçtu. Kazada 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Kaza, bugün Tavas İlçesi Karahisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Adem G. idaresindeki motosiklet ile Mehmet Ş. İdaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolü kaybeden otomobil, yol kenarında bulunan mezarlığa uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü Adem G. Ve otomobil sürücüsü Mehmet Ş. Hayatını kaybederken, hurdaya dönen otomobilde bulunan Hatice Ş. Yaralı olarak kurtarıldı. Kazanın ihbarı üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin araçta sıkışan Hatice Ş.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslime dildi. Yaralıya yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Tavas Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Olay yerinde hayatlarını kaybeden sürücüler Adem G. Ve Mehmet Ş. Yapılan incelemelerin ardından cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kontrolü kaybeden otomobil yoldan çıkarak yol kenarında bulunan mezarlığa uçtu. Kazada 2 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

Kaza, bugün Tavas İlçesi Karahisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Adem G. idaresindeki motosiklet ile Mehmet Ş. İdaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucu kontrolü kaybeden otomobil, yol kenarında bulunan mezarlığa uçtu. Kazada motosiklet sürücüsü Adem G. Ve otomobil sürücüsü Mehmet Ş. Hayatını kaybederken, hurdaya dönen otomobilde bulunan Hatice Ş. Yaralı olarak kurtarıldı.

Kazanın ihbarı üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin araçta sıkışan Hatice Ş.’yi kurtararak sağlık ekiplerine teslime dildi. Yaralıya yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Tavas Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı.

Olay yerinde hayatlarını kaybeden sürücüler Adem G. Ve Mehmet Ş. Yapılan incelemelerin ardından cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.