Tezgâhtaki domateslerin ağırlığı 1 kilodan fazla geliyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.05.2023 - 11:07, Güncelleme: 08.05.2023 - 11:07
 

Tezgâhtaki domateslerin ağırlığı 1 kilodan fazla geliyor

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kurulan semt pazarında kilosu 20 liraya satılan bahçe domatesinin bir tanesinin ağırlığı 1 kiloyu aşıyor.

Çameli İlçesi’nde Cuma günleri kurulan semt pazarında, Duran Çatar isimli pazarcı esnafının tezgâhında bulunan Fethiye Kınık bahçe domatesinin bir tanesinin ağırlığı 1000 gramın üzerinde geliyor. Pazarda 16 kasa hormonsuz domatesi kilosu 20 liradan satan Çatar, 19 yıldır pazarcılık yaptığını ve domateslerini lezzetinin çok farklı olduğunu belirtti. Domates rekabetinin yaşandığı pazarda, tezgâhındaki domateslerin 1 kilo 40 gram ile 1 kilo 440 gram geldiği görülen Çatar’ın rakibi ise ilçe esnaflarından Can Güngör’ün tezgâhındaki domatesin ağırlığı ise 1 kilo 260 gram geldi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde kurulan semt pazarında kilosu 20 liraya satılan bahçe domatesinin bir tanesinin ağırlığı 1 kiloyu aşıyor.

Çameli İlçesi’nde Cuma günleri kurulan semt pazarında, Duran Çatar isimli pazarcı esnafının tezgâhında bulunan Fethiye Kınık bahçe domatesinin bir tanesinin ağırlığı 1000 gramın üzerinde geliyor. Pazarda 16 kasa hormonsuz domatesi kilosu 20 liradan satan Çatar, 19 yıldır pazarcılık yaptığını ve domateslerini lezzetinin çok farklı olduğunu belirtti.

Domates rekabetinin yaşandığı pazarda, tezgâhındaki domateslerin 1 kilo 40 gram ile 1 kilo 440 gram geldiği görülen Çatar’ın rakibi ise ilçe esnaflarından Can Güngör’ün tezgâhındaki domatesin ağırlığı ise 1 kilo 260 gram geldi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.