Tıp Fakültesini Kazanarak Hayalini Gerçekleştirdi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 12:54, Güncelleme: 15.08.2022 - 12:54
 

Tıp Fakültesini Kazanarak Hayalini Gerçekleştirdi

Kendisini eğitimine adayan ve son bir yıl boyunca çözdüğü test kitapları boyunu aşan Sudenaz Baş Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak hayalini gerçekleştirdi.

Bugün 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları  açıklanmasının ardından birçok genç açıklanan sonuçlar karşısında geleceğine yön verirken, sınavlara oldukça sıkı çalışan Denizlili öğrenci Sudenaz Baş ise adeta başarının bir tesadüf olmadığını gösterircesine çok çalışarak, Tıp Fakültesini kazanarak büyük sevinç yaşadı. YKS yerleştirme sonuçlarında ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini yerleşmeyi başararak ailesinin gururu oldu. EVDE KAMP KURDU Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ikamet eden Çameli Kooperatifi’nde görevli Turgut Baş’ın kızı Sudenaz Baş, üniversite hayalini Tıp Fakültesini kazanarak gerçekleştirirken, başarının bir tesadüf olmadığını da gösterdi. Eğitimine oldukça önem veren Baş,  evde kamp kurarak son bir yılda bilgisayar başında çözdüğü testler ve çözdüğü test kitapları boyunu aştı. Tıp okumayı hedefleyerek derslerine kendi çabasıyla hazırlandığını anlatan Denizli Lütfü Ege Anadolu Lisesi’nde eğitim görerek mezun olan Sudenaz Baş, sınava hazırlanırken internetten test arşivi oluşturduğunu aktardı. Baş  "İnternetten indirdiğim testleri ve kitaplarımı alarak evde kamp kurarak sınava hazırlandım" dedi. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI Tıp Fakültesi hayali için son bir yılda kendisini eğitimine adayan ve kazanmak için adeta kendini eve hapseden Sudenaz Baş,  bugün açıklanan YKS sonuçları sonrası hayali olan Tıp Fakültesine yerleşmesi ile tüm emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Sudenaz’ın Babası Turgut Baş; “Bugün en mutlu günümüz kızımızın mutluluğunda tüm öğretmenlerimizin emekleri var başta onlara teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Kendisini eğitimine adayan ve son bir yıl boyunca çözdüğü test kitapları boyunu aşan Sudenaz Baş Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak hayalini gerçekleştirdi.

Bugün 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları  açıklanmasının ardından birçok genç açıklanan sonuçlar karşısında geleceğine yön verirken, sınavlara oldukça sıkı çalışan Denizlili öğrenci Sudenaz Baş ise adeta başarının bir tesadüf olmadığını gösterircesine çok çalışarak, Tıp Fakültesini kazanarak büyük sevinç yaşadı.

YKS yerleştirme sonuçlarında ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini yerleşmeyi başararak ailesinin gururu oldu.

EVDE KAMP KURDU

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ikamet eden Çameli Kooperatifi’nde görevli Turgut Baş’ın kızı Sudenaz Baş, üniversite hayalini Tıp Fakültesini kazanarak gerçekleştirirken, başarının bir tesadüf olmadığını da gösterdi. Eğitimine oldukça önem veren Baş,  evde kamp kurarak son bir yılda bilgisayar başında çözdüğü testler ve çözdüğü test kitapları boyunu aştı.

Tıp okumayı hedefleyerek derslerine kendi çabasıyla hazırlandığını anlatan Denizli Lütfü Ege Anadolu Lisesi’nde eğitim görerek mezun olan Sudenaz Baş, sınava hazırlanırken internetten test arşivi oluşturduğunu aktardı. Baş  "İnternetten indirdiğim testleri ve kitaplarımı alarak evde kamp kurarak sınava hazırlandım" dedi.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI

Tıp Fakültesi hayali için son bir yılda kendisini eğitimine adayan ve kazanmak için adeta kendini eve hapseden Sudenaz Baş,  bugün açıklanan YKS sonuçları sonrası hayali olan Tıp Fakültesine yerleşmesi ile tüm emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Sudenaz’ın Babası Turgut Baş; “Bugün en mutlu günümüz kızımızın mutluluğunda tüm öğretmenlerimizin emekleri var başta onlara teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.