Traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2023 - 08:22, Güncelleme: 01.10.2023 - 08:22
 

Traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde traktör ile Denizli plakalı otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza 05.00 sıralarında Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa Mahallesi'nde meydana geldi. A.R.Y. isimli şahsın kullandığı 45 ADZ 557 plakalı traktörün sol arka tekerine, Ö.M. isimli şahsın kullandığı 20 AJL 695 plakalı aracın çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kazada traktörün sürücüsü A.R.Y. ve yolcu olarak bulunan L.Y. ile otomobilin sürücüsü Ö.M. ve A.P. isimli şahıslar yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ve itfaiye ekipleri yaralıları kurtararak Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde traktör ile Denizli plakalı otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza 05.00 sıralarında Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Ahmetağa Mahallesi'nde meydana geldi. A.R.Y. isimli şahsın kullandığı 45 ADZ 557 plakalı traktörün sol arka tekerine, Ö.M. isimli şahsın kullandığı 20 AJL 695 plakalı aracın çarpması sonucu kaza meydana geldi.
Kazada traktörün sürücüsü A.R.Y. ve yolcu olarak bulunan L.Y. ile otomobilin sürücüsü Ö.M. ve A.P. isimli şahıslar yaralandı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri ve itfaiye ekipleri yaralıları kurtararak Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.