Türk Eğitim Sen’den Vefa Örneği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.10.2021 - 14:51, Güncelleme: 30.10.2021 - 14:51
 

Türk Eğitim Sen’den Vefa Örneği

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından Covid 19 virüsü nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Ergenay ile geçirdiği bir rahatsızlık sonucu genç yaşta yaşamını yitiren Mehmet Türksever için lokma hayrında bulundu.

Çameli ilçesinde gerçekleştirilen lokma hayrına Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kamu Sen İl Temsilcisi ve TES Şube Başkanı Emre Erdoğan, TES İlçe Başkanı Hüseyin Hoş, Mustafa Ergenay ve Mehmet Türksever Öğretmenlerin yakınları ve arkadaşları katıldı. TES Şube Başkanı Emre Erdoğan yaptığı konuşmada, “Rahmetli Mustafa Ergenay Başkanım ve Mehmet Türksever müdürüm için Çameli'de yaptığımız lokma hayrına katılan Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen Çameli ilçe başkanım Hüseyin Hoş başta olmak üzere yönetimdeki arkadaşlara da teşekkür ederim. Genç yaşta hayuatlarını kaybeden meslektaşlarımız Mustafa Errgenay ve Mehmet Türksever’e Allah’tah rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.
Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi tarafından Covid 19 virüsü nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Ergenay ile geçirdiği bir rahatsızlık sonucu genç yaşta yaşamını yitiren Mehmet Türksever için lokma hayrında bulundu.

Çameli ilçesinde gerçekleştirilen lokma hayrına Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kamu Sen İl Temsilcisi ve TES Şube Başkanı Emre Erdoğan, TES İlçe Başkanı Hüseyin Hoş, Mustafa Ergenay ve Mehmet Türksever Öğretmenlerin yakınları ve arkadaşları katıldı.

TES Şube Başkanı Emre Erdoğan yaptığı konuşmada, “Rahmetli Mustafa Ergenay Başkanım ve Mehmet Türksever müdürüm için Çameli'de yaptığımız lokma hayrına katılan Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a teşekkür ederiz. Bu organizasyonda emeği geçen Çameli ilçe başkanım Hüseyin Hoş başta olmak üzere yönetimdeki arkadaşlara da teşekkür ederim. Genç yaşta hayuatlarını kaybeden meslektaşlarımız Mustafa Errgenay ve Mehmet Türksever’e Allah’tah rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.