Tütün kaçakçılığı yapan 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.06.2023 - 17:08, Güncelleme: 19.06.2023 - 17:08
 

Tütün kaçakçılığı yapan 4 kişi yakalandı

Denizli’de tütün kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden binlerce malzeme ele geçirildi.

Denizli’de son bir hafta içinde tütün kaçakçılığının önüne geçmek için çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede ekipler belirlediği 4 farklı adrese farklı zamanlar operasyon düzenledi. Yapılan operasyon çerçevesinde 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Yapılan arama ve çalışmalarda; bin 748 adet sarma sigara, bin 665 adet sigara sarma kağıdı, 1 paket pipo tütünü, 226 adet elektronik sigara ve 6 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi. Malzemelere el konulurken, şüpheliler hakkında ise kaçakçılık suçundan işlem yapıldı.
Denizli’de tütün kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden binlerce malzeme ele geçirildi.

Denizli’de son bir hafta içinde tütün kaçakçılığının önüne geçmek için çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede ekipler belirlediği 4 farklı adrese farklı zamanlar operasyon düzenledi. Yapılan operasyon çerçevesinde 4 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Yapılan arama ve çalışmalarda; bin 748 adet sarma sigara, bin 665 adet sigara sarma kağıdı, 1 paket pipo tütünü, 226 adet elektronik sigara ve 6 adet elektronik sigara likiti ele geçirildi.
Malzemelere el konulurken, şüpheliler hakkında ise kaçakçılık suçundan işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.