Üçgen Kavşağı'nda uzun kuyruklar oluştu

DENİZLİ 14.11.2016 - 08:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üçgen Kavşağı'nda uzun kuyruklar oluştu

denizli haber / denizli 20 haber / Üçgen Kavşağı'nda uzun kuyruklar oluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan dev projeler kapsamında Üçgen Köprülü Kavşak projesi nedeniyle kapatılan yollar uzun kuyruklar oluştu.   Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumartesi gece kapanması planlanan ve Pazar günü ilk kazmanın vurulacağı Üçgen Kavşağı, bir gün aksamalı olarak trafiğe Antalya yolu istikameti kapanınca bugün uzun kuyruklar meydana geldi. Haftanın ilk günü olması nedeniyle, işçi ve okul servislerinin de yoğun kullanoldığı Üçgen Kavşağı yoğun trafik nedeniyle sürücülere zor anlar yaşattı. İstasyon kavşağı ve diğer yollarda trafiğin normal şekilde seyir ettiği gözlendi.     
denizli haber / denizli 20 haber / Üçgen Kavşağı'nda uzun kuyruklar oluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan dev projeler kapsamında Üçgen Köprülü Kavşak projesi nedeniyle kapatılan yollar uzun kuyruklar oluştu.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumartesi gece kapanması planlanan ve Pazar günü ilk kazmanın vurulacağı Üçgen Kavşağı, bir gün aksamalı olarak trafiğe Antalya yolu istikameti kapanınca bugün uzun kuyruklar meydana geldi.

Haftanın ilk günü olması nedeniyle, işçi ve okul servislerinin de yoğun kullanoldığı Üçgen Kavşağı yoğun trafik nedeniyle sürücülere zor anlar yaşattı. İstasyon kavşağı ve diğer yollarda trafiğin normal şekilde seyir ettiği gözlendi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.