Ülkü Ocakları'ndan Halı Saha Etkinlği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.08.2022 - 15:43, Güncelleme: 23.08.2022 - 15:43
 

Ülkü Ocakları'ndan Halı Saha Etkinlği

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı’nın etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi tarafından Halı saha etkinliği düzenlendi.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan etkinlikte Ülkücü gençler, profesyonel futbolculara taş çıkarttı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, düzenledikleri etkinliğin oldukça çekişmeli maçlara sahne olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Solak, "Gençlerimizin bedensel gelişimini karınca kararınca desteklemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, düzenlediğimiz halı saha etkinliğini gelecek yıllarda geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.  Bu tür etkinlikler ile gençlerimizin bedensel ve ruhsal olarak motive olacağına inanıyoruz. Etkinlikte emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı’nın etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Ülkü Ocakları Orta Öğretim Birimi tarafından Halı saha etkinliği düzenlendi.

Çekişmeli müsabakalara sahne olan etkinlikte Ülkücü gençler, profesyonel futbolculara taş çıkarttı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanı Özgür Solak, düzenledikleri etkinliğin oldukça çekişmeli maçlara sahne olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Solak, "Gençlerimizin bedensel gelişimini karınca kararınca desteklemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, düzenlediğimiz halı saha etkinliğini gelecek yıllarda geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.  Bu tür etkinlikler ile gençlerimizin bedensel ve ruhsal olarak motive olacağına inanıyoruz. Etkinlikte emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.