Urfa’dan Denizli’ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2023 - 09:19, Güncelleme: 23.07.2023 - 09:19
 

Urfa’dan Denizli’ye gelen işçileri taşıyan servis şarampole devrildi

Denizli’de şarampole devrilen otobüs kazasının detayları ortaya çıktı. Devrilen serviste Urfa’dan ekmek parası için gelen işçilerin serinlemek için mesire alanına gittikleri öğrenildi.

Denizli’nin Çal ilçesinde A.M. idaresindeki 63 AFU 453 plakalı işçileri taşıyan servis henüz bilinmeyen bir sebepten kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve çevre ilçelerden de çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1’i yaşı küçük çocuk olmak üzere 15 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ekmek parası için gurbete gelen işçiler yaralandı Kazada yaralanan yolcuların Şanlıurfa’dan ekmek parası için gelen işçilerin olduğu, serinlemek için Hançalar Mesire Alanı'na gittikleri ve Kıralan’a doğru döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. VİDEO İÇİN TIKLA!
Denizli’de şarampole devrilen otobüs kazasının detayları ortaya çıktı. Devrilen serviste Urfa’dan ekmek parası için gelen işçilerin serinlemek için mesire alanına gittikleri öğrenildi.

Denizli’nin Çal ilçesinde A.M. idaresindeki 63 AFU 453 plakalı işçileri taşıyan servis henüz bilinmeyen bir sebepten kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve çevre ilçelerden de çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1’i yaşı küçük çocuk olmak üzere 15 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ekmek parası için gurbete gelen işçiler yaralandı
Kazada yaralanan yolcuların Şanlıurfa’dan ekmek parası için gelen işçilerin olduğu, serinlemek için Hançalar Mesire Alanı'na gittikleri ve Kıralan’a doğru döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.



VİDEO İÇİN TIKLA!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.