Vakaların arttığı Denizli’de yoğunluk haritasında son durum!

DENİZLİ 15.08.2020 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vakaların arttığı Denizli’de yoğunluk haritasında son durum!

1 Temmuz’da korona virüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, kontrollü hayatın her geçen gün normalleşme kararları ile birlikte vakalarda yaşanan artış devam ediyor. Düğün merasimleri, bayram ve tatil ile birlikte vatandaşların uyarıları dikkate almaması salgının yayılmasına neden oluyor. Denizli’de her geçen gün salgının geniş alana yayılması ve riskli bölgelerin artmasına neden oluyor.   ‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına bakıldığında, Denizli’de özellikle kent merkezinde salgının yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemlenirken, salgının görüldüğü çevre ilçe sayısı 10’dan 11’e yükseldi. Tavas’da düşük riskte olan yoğunluk genişleyerek artarken, Akyar Mahallesi artış nedeniyle karantinaya alındı.  Yoğunluğun görüldüğü bir diğer ilçe Buldan, ilçede yoğunluk artışı hızla artarken riskli bölge genişliyor. Honaz İlçesi ise geçtiğimiz haftalara göre azalma görülürken riskli bölgede düşüş yaşandığı görülüyor. Geçtiğimiz hafta Acıpayam, Buldan, Bekilli, Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerinin yanı sıra vakanın görüldüğü ilçeler arasına Çivril’de eklendi. Yoğunluğun görüldüğü birçok ilçede salgın riski düşerken Buldan ve Tavas ilçelerinde artış gözleniyor.   Babadağ, Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli, Güney,  ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...                 İLÇLERDE Kİ YOĞUNLUK DURUMU              

1 Temmuz’da korona virüs salgını ile ilgili normalleşme sürecinin genişletilmesinin ardından, kontrollü hayatın her geçen gün normalleşme kararları ile birlikte vakalarda yaşanan artış devam ediyor. Düğün merasimleri, bayram ve tatil ile birlikte vatandaşların uyarıları dikkate almaması salgının yayılmasına neden oluyor. Denizli’de her geçen gün salgının geniş alana yayılması ve riskli bölgelerin artmasına neden oluyor.

 

‘Hayat Eve Sığar’ uygulamasına bakıldığında, Denizli’de özellikle kent merkezinde salgının yayıldığı ve riskli bölgelerin arttığı gözlemlenirken, salgının görüldüğü çevre ilçe sayısı 10’dan 11’e yükseldi. Tavas’da düşük riskte olan yoğunluk genişleyerek artarken, Akyar Mahallesi artış nedeniyle karantinaya alındı.  Yoğunluğun görüldüğü bir diğer ilçe Buldan, ilçede yoğunluk artışı hızla artarken riskli bölge genişliyor. Honaz İlçesi ise geçtiğimiz haftalara göre azalma görülürken riskli bölgede düşüş yaşandığı görülüyor. Geçtiğimiz hafta Acıpayam, Buldan, Bekilli, Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerinin yanı sıra vakanın görüldüğü ilçeler arasına Çivril’de eklendi. Yoğunluğun görüldüğü birçok ilçede salgın riski düşerken Buldan ve Tavas ilçelerinde artış gözleniyor.

 

Babadağ, Baklan, Beyağaç, Çal, Çameli, Güney,  ilçelerinde herhangi bir vaka tespiti görülmedi.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile tüm illerdeki koronavirüs vakası yoğunlukları görülebiliyor. Mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

İşte, uygulamadan elde edilen verilere göre Denizli’deki koronavirüs yoğunluğundaki son durum...

 

 

 

 

 

 

 

 

İLÇLERDE Kİ YOĞUNLUK DURUMU

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.