Vali Altıparmak, Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti

DENİZLİ 23.11.2016 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Altıparmak, Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti

Vali Altıparmak, Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti / denizli haber / denizli 20 haber

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, Başkan Musa Çelikkol ve Birliği oluşturan Meslek Oda Başkanları ile bir araya geldi.   Esnaf Sarayı girişinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol tarafından karşılanan Vali Altıparmak daha sonra başkanlık katına çıktı. Burada Birliğe bağlı Meslek Oda Başkanları tarafından karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Başkan Çelikkol’un makamında başkanlarla bir araya gelerek birliğin ve odaların çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başarıların devamını diledi.     Meslek odalarının Denizli’deki faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini onurlandıran Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür etti.   
Vali Altıparmak, Esnaf Odaları Birliğini Ziyaret Etti / denizli haber / denizli 20 haber

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, Başkan Musa Çelikkol ve Birliği oluşturan Meslek Oda Başkanları ile bir araya geldi.

 

Esnaf Sarayı girişinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol tarafından karşılanan Vali Altıparmak daha sonra başkanlık katına çıktı. Burada Birliğe bağlı Meslek Oda Başkanları tarafından karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Başkan Çelikkol’un makamında başkanlarla bir araya gelerek birliğin ve odaların çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başarıların devamını diledi.  

 

Meslek odalarının Denizli’deki faaliyetlerinin görüşüldüğü ziyarette, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini onurlandıran Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.