Vali Atik’ten sürücülere önemli uyarı: ''Bir hareketine bakar hayat''

DENİZLİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.11.2021 - 13:16, Güncelleme: 11.11.2021 - 13:25
 

Vali Atik’ten sürücülere önemli uyarı: ''Bir hareketine bakar hayat''

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İçişleri Bakanlığı'nın ‘Bir Hareketine Bakar Hayat’ kampanyasına destek verdi. Sürücüleri uyaran Vali Atik, çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliği için ‘Bir Hareketine Bakar Hayat' temalı yeni bir kampanya hazırlandı. İlk fazının uygulanmasına 1 Kasım Pazartesi günü başlanan kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amacıyla ikinci faz uygulamasına geçildi. Bu kapsamda tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla vatandaşlara kampanya ve emniyet kemeri uygulamasının önemine dair bilgilendirici sosyal medya paylaşımları yapıldı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘Bir Hareketine Bakar Hayat' kampanyasına katılarak, sürücülere emniyet kemeri takmaları uyarısında bulundu. Vali Atik, Valilik önünde bindiği aracına emniyet kemeri takarak, “Emniyet kemeri kullanımı kaza sonrası ölüm riskini yüzde 45 ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azaltır bir hareketine bakar” diyerek emniyet kemerinin önemine vurgu yaptı.
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İçişleri Bakanlığı'nın ‘Bir Hareketine Bakar Hayat’ kampanyasına destek verdi. Sürücüleri uyaran Vali Atik, çektiği videoyu sosyal medyada paylaştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafik güvenliği için ‘Bir Hareketine Bakar Hayat' temalı yeni bir kampanya hazırlandı. İlk fazının uygulanmasına 1 Kasım Pazartesi günü başlanan kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amacıyla ikinci faz uygulamasına geçildi.

Bu kapsamda tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak toplumsal duyarlılığı yükseltmek amacıyla vatandaşlara kampanya ve emniyet kemeri uygulamasının önemine dair bilgilendirici sosyal medya paylaşımları yapıldı.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ‘Bir Hareketine Bakar Hayat' kampanyasına katılarak, sürücülere emniyet kemeri takmaları uyarısında bulundu. Vali Atik, Valilik önünde bindiği aracına emniyet kemeri takarak, “Emniyet kemeri kullanımı kaza sonrası ölüm riskini yüzde 45 ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azaltır bir hareketine bakar” diyerek emniyet kemerinin önemine vurgu yaptı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.