Vali Coşkun’dan Çameli İlçesine Ziyaret

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.10.2023 - 10:42, Güncelleme: 22.10.2023 - 10:42
 

Vali Coşkun’dan Çameli İlçesine Ziyaret

Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ziyaretleri kapsamında Çameli ilçesini ziyaret etti

Vali Coşkun, Çameli Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Ömer Faruk Coşkun Çameli ilçe ziyaretinde; yapımı devam eden Çameli Belediyesi Gençlik Merkezi inşaat alanını, Kültür Merkezini ve Meslek Yüksek Okulunu, taş konakları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Coşkun, esnaflara bol ve bereketli kazançlar dilerken ilçe sakinleriyle sohbet etti.  
Vali Ömer Faruk Coşkun, ilçe ziyaretleri kapsamında Çameli ilçesini ziyaret etti

Vali Coşkun, Çameli Kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’dan ilçenin genel durumu ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun Çameli ilçe ziyaretinde; yapımı devam eden Çameli Belediyesi Gençlik Merkezi inşaat alanını, Kültür Merkezini ve Meslek Yüksek Okulunu, taş konakları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali Coşkun, esnaflara bol ve bereketli kazançlar dilerken ilçe sakinleriyle sohbet etti.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.