Vali Karahan DGC'yi ziyaret etti

DENİZLİ 24.07.2017 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Karahan DGC'yi ziyaret etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile Denizli Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Karahan ziyaretinde Denizli basının güçlü bir yapıya sahip olduğunu ve kurumlardan bilgi almaları konusunda gereken adımları atacaklarını belirtti.

Vali Hasan Karahan, Basın Bayramı dolayısı ile DGC merkezini ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve gazeteciler tarafından karşılanan Karahan, Denizli basının önemli mesajlar verdi.   Denizli'de ciddi bir basın olduğuna vurgu yapan Karahan, "Öncelikle Basın bayramı dolayısı ile tüm basın camiasının bugününü kutluyorum. Basının hayatımızda önemli bir rolü var, kentimizin tanıtımı açısından önemli bir görev ve vizyonu var. İlişkilerin karşılıklı olarak diyalog nezdinde geliştirmek ve basınımızın kurumlardan bilgi alması için çalışmalar başlatacağız. Birlikte Denizli'ye hizmet etmek için  elimizden gelenin en iyisini yaparak, meseleleri birlikte çözeceğiz" dedi.   DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, " Vali Hasan Karahan'a bu önemli günümüzde bizleri onurlandırma şerefinde bulunduğu için teşekkür ederiz. Valimizin Denizli için önemli hizmetleri olacağına inanıyoruz. Bizleri bugünümüzde hatırlayan herkese teşekkür ederiz. Denizli için yapılan her hizmeti duyurmak biz gazetecilerin işi, yıllardır yaptığımız bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Basın halkın haber almasını sağlayan aracı bir kuruluştur. Bölgemiz sıkıntılı bir evreden geçmektedir. Görevimizi yaparken ülkenin birlik ve beraberliğini ön planda tutuyoruz" dedi.
Denizli Valisi Hasan Karahan, 24 Temmuz Gazeteci ve Basın Bayramı dolayısı ile Denizli Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Karahan ziyaretinde Denizli basının güçlü bir yapıya sahip olduğunu ve kurumlardan bilgi almaları konusunda gereken adımları atacaklarını belirtti.

Vali Hasan Karahan, Basın Bayramı dolayısı ile DGC merkezini ziyaret ederek gazetecilerin bayramını kutladı. DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve gazeteciler tarafından karşılanan Karahan, Denizli basının önemli mesajlar verdi.

 

Denizli'de ciddi bir basın olduğuna vurgu yapan Karahan, "Öncelikle Basın bayramı dolayısı ile tüm basın camiasının bugününü kutluyorum. Basının hayatımızda önemli bir rolü var, kentimizin tanıtımı açısından önemli bir görev ve vizyonu var. İlişkilerin karşılıklı olarak diyalog nezdinde geliştirmek ve basınımızın kurumlardan bilgi alması için çalışmalar başlatacağız. Birlikte Denizli'ye hizmet etmek için  elimizden gelenin en iyisini yaparak, meseleleri birlikte çözeceğiz" dedi.

 

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, " Vali Hasan Karahan'a bu önemli günümüzde bizleri onurlandırma şerefinde bulunduğu için teşekkür ederiz. Valimizin Denizli için önemli hizmetleri olacağına inanıyoruz. Bizleri bugünümüzde hatırlayan herkese teşekkür ederiz. Denizli için yapılan her hizmeti duyurmak biz gazetecilerin işi, yıllardır yaptığımız bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Basın halkın haber almasını sağlayan aracı bir kuruluştur. Bölgemiz sıkıntılı bir evreden geçmektedir. Görevimizi yaparken ülkenin birlik ve beraberliğini ön planda tutuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.