Vatan Partisi Genel Başkanı Denizli'ye Geliyor

DENİZLİ 08.07.2017 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vatan Partisi Genel Başkanı Denizli'ye Geliyor

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz 'da "Barzani'nin Bölücü Referandumu , Türkiye ve Bölge Ülkeleri'nin Çözümü " ile ilgili konferans vermek üzere Denizli'ye geliyor.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz 'da "Barzani'nin Bölücü Referandumu , Türkiye ve Bölge Ülkeleri'nin Çözümü " ile ilgili  konferans vermek üzere Denizli'ye geliyor.   İran Hükümeti’nin resmi davetlisi olarak o ülkede bulunan Perinçek, ziyareti sonrası görüşmelerinin sonuçlarını Denizli’yle paylaşmak için Denizli İl örgütünün daveti üzerine  Denizli'ye gelecek. 18 Temmuz’da Denizli'de olacağını belirten il başkanı İbrahim Kasapoğlu “Baştan beri turizm , sanayi ve tekstil  üretim merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Denizli'miz  de olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 18 Temmuz'da Denizli’de olacaktır” dedi. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz Salı günü Saat 18.00'da Denizli Esnaf Sarayı'nda partililerle bir araya geleceği belirtildi.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz 'da "Barzani'nin Bölücü Referandumu , Türkiye ve Bölge Ülkeleri'nin Çözümü " ile ilgili konferans vermek üzere Denizli'ye geliyor.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz 'da "Barzani'nin Bölücü Referandumu , Türkiye ve Bölge Ülkeleri'nin Çözümü " ile ilgili  konferans vermek üzere Denizli'ye geliyor.

 

İran Hükümeti’nin resmi davetlisi olarak o ülkede bulunan Perinçek, ziyareti sonrası görüşmelerinin sonuçlarını Denizli’yle paylaşmak için Denizli İl örgütünün daveti üzerine  Denizli'ye gelecek.


18 Temmuz’da Denizli'de olacağını belirten il başkanı İbrahim Kasapoğlu “Baştan beri turizm , sanayi ve tekstil  üretim merkezi olan bölgemiz sorunlarına çözüm üreten Vatan Partisi ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek Denizli'miz  de olacak. Bütün bu sorunlarımızı, bu kuşatmaya Türk Milleti olarak nasıl yaracağımızı, düzlüğe nasıl çıkacağımızı, bölge ülkeleri ile birliğimiz için son gelişmeleri değerlendirme kapsamında resmi davet üzerine bulunduğu İran dönüşü davetimiz üzerine 18 Temmuz'da Denizli’de olacaktır” dedi.


Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 18 Temmuz Salı günü Saat 18.00'da Denizli Esnaf Sarayı'nda partililerle bir araya geleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.