Viyadük blokları çöktü!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.06.2023 - 13:21, Güncelleme: 01.06.2023 - 13:21
 

Viyadük blokları çöktü!

Yapımı devam eden Aydın-Denizli otoyolunda bir viyadüğe yerleştirilen beton bloklar sağanak yağış sonrası düştü. Bölge halkı korku dolu anlar yaşadı.

2020 yılında inşaatına başlanan Aydın-Denizli otoyolu yapım çalışmaları sürüyor. Aydın'da son üç gündür etkili olan sağanak yağıştan otoyol da etkilendi. Tamamlandığında binlerce sürücünün kullanacağı Aydın-Denizli otoyolu üstünde bulunan bir viyadüğün beton blokları çöktü. Olay dün gece yarısı Yenipazar ilçesindeki Direcik viyadüğünde yaşandı. Viyadükler arasına yerleştirilen iki beton blok gece saat 02.00 sıralarında büyük bir gürültü ile düştü. Tonlarca ağırlıktaki bloğun düştüğü o anda viyadüğe yakın mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Gürültü üzerine viyadüğün çevresine toplanan vatandaşlar, tonlarca ağırlıktaki bloğun çökmesini tedirginlikle karşıladı. Gerek ihale gerekse 2020 yılında başlayan yapım çalışmaları nedeniyle uzun süre gündem olan Aydın-Denizli otoyolunun bu yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Kaynak: Aydınhedef
Yapımı devam eden Aydın-Denizli otoyolunda bir viyadüğe yerleştirilen beton bloklar sağanak yağış sonrası düştü. Bölge halkı korku dolu anlar yaşadı.

2020 yılında inşaatına başlanan Aydın- Denizli otoyolu yapım çalışmaları sürüyor. Aydın'da son üç gündür etkili olan sağanak yağıştan otoyol da etkilendi. Tamamlandığında binlerce sürücünün kullanacağı Aydın- Denizli otoyolu üstünde bulunan bir viyadüğün beton blokları çöktü.

Olay dün gece yarısı Yenipazar ilçesindeki Direcik viyadüğünde yaşandı. Viyadükler arasına yerleştirilen iki beton blok gece saat 02.00 sıralarında büyük bir gürültü ile düştü. Tonlarca ağırlıktaki bloğun düştüğü o anda viyadüğe yakın mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. Gürültü üzerine viyadüğün çevresine toplanan vatandaşlar, tonlarca ağırlıktaki bloğun çökmesini tedirginlikle karşıladı.

Gerek ihale gerekse 2020 yılında başlayan yapım çalışmaları nedeniyle uzun süre gündem olan Aydın- Denizli otoyolunun bu yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Kaynak: Aydınhedef

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.