Yağmur suyu mazgalına sıkışan sansar kurtarıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.10.2022 - 10:15, Güncelleme: 01.10.2022 - 10:15
 

Yağmur suyu mazgalına sıkışan sansar kurtarıldı

Denizli’de bir apartman mazgalına sıkışan kaya sansarı, görevliler tarafından kurtarılarak doğal ortama bırakıldı.

Denizli’de bir sokakta bulunan apartmanın yağmur suyu mazgalında sesler duyan çevredekiler, sansarın sıkıştığını fark etti. Duyarlı vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sansarı kurtarmak için çalışma başlattı. Mazgalı kaldıran ekipler, çaresizce sıkışan sansara ulaştı. Kısa süren çalışmanın ardından kurtarılan sansar, görevliler tarafından yapılan kontrollerin ardından doğal ortamına salındı.
Denizli’de bir apartman mazgalına sıkışan kaya sansarı, görevliler tarafından kurtarılarak doğal ortama bırakıldı.

Denizli’de bir sokakta bulunan apartmanın yağmur suyu mazgalında sesler duyan çevredekiler, sansarın sıkıştığını fark etti. Duyarlı vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, sansarı kurtarmak için çalışma başlattı.

Mazgalı kaldıran ekipler, çaresizce sıkışan sansara ulaştı. Kısa süren çalışmanın ardından kurtarılan sansar, görevliler tarafından yapılan kontrollerin ardından doğal ortamına salındı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.