Yalçın hoca yeşil siyahlı ekiple ilk antrenmanına çıktı

SPOR 15.12.2020 - 18:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Yalçın hoca yeşil siyahlı ekiple ilk antrenmanına çıktı

Yukatel Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak, yeşil-siyahlı ekibin başında ilk antrenmanına çıktı.   Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında 20 Aralık Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.   Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda, pas ve dar alanda topa sahip olma çalışmaları gerçekleştirildi.   Yukatel Denizlispor ile bugün sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Koşukavak'ın yeni takımıyla çıktığı ilk antrenmanda, yardımcıları Sebahattin Yenilmez, Mustafa Gedik, Ramazan Varlı, Yağız Çekem ve Arda Tekin de yer aldı. Yeşil-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.  

Yukatel Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Yalçın Koşukavak, yeşil-siyahlı ekibin başında ilk antrenmanına çıktı.

 

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 13. haftasında 20 Aralık Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

 

Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda, pas ve dar alanda topa sahip olma çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Yukatel Denizlispor ile bugün sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Koşukavak'ın yeni takımıyla çıktığı ilk antrenmanda, yardımcıları Sebahattin Yenilmez, Mustafa Gedik, Ramazan Varlı, Yağız Çekem ve Arda Tekin de yer aldı. Yeşil-siyahlı ekip, yarın yapacağı antrenmanla Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.