Yamaç Paraşütçüleri Çameli Semalarında Süzüldü

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.08.2022 - 10:19, Güncelleme: 30.08.2022 - 10:19
 

Yamaç Paraşütçüleri Çameli Semalarında Süzüldü

Çameli 8. Uluslararası Kültür Turizm Tarım ve Doğa Sporları festivali etkinlikleri devam ediyor. Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti’nde düzenlenen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışması’nın ikinci gününde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Doğal güzelliği ile dikkati çeken ve Türkiye'de güneşin en güzel doğduğu yer olan Çameli’de 71 paraşütçü, yaptığı gösteriyle gökyüzünde renkli sahneler oluşturdu. Çameli'nin 2 bin 150 rakımlı Yaylacık Dağı'na gelen paraşütçüler sabah erken saatlerde alana gelerek uçuş hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi gününe kadar devam edecek şampiyonada önceki gün pisti kontrol etme şansı bulan paraşüt pilotları dün başarılı gerçekleştirilen uçuşların ardından gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu. 71 pilot yaklaşık 85 km uçuş gerçekleştirdi. Yamaç paraşütü gösterilerini merak eden çevre ilçelerden gelen misafirler vardı. İlk günün ardından izlemeye gelenlerin yoğun olduğu organizasyona ilgi büyüktü. Yaylacık Dağı'nda bu yıl beşincisi gerçekleştirilen etkinliğe yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi gözleniyor. Çameli’mizi gökyüzünden keşfetme imkanı bulan yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlamak bizlere büyük mutluluk ve heyecan verdiğini belirten Başkan Cengiz Arslan, “ Denizden yüksekliği 2 bin 150 metre olan tepeden çok sayıda pilot havalandı. Şuanda birçok paraşüt severimiz dün deneme uçuşlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bugün 71 sporcu başarılı bir şekilde atlayışlarını gerçekleştirdi. İnşallah kazasız belasız yarışmamızı tamamlamış olacağız” dedi.
Çameli 8. Uluslararası Kültür Turizm Tarım ve Doğa Sporları festivali etkinlikleri devam ediyor. Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti’nde düzenlenen Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası XC Open Yarışması’nın ikinci gününde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Doğal güzelliği ile dikkati çeken ve Türkiye'de güneşin en güzel doğduğu yer olan Çameli’de 71 paraşütçü, yaptığı gösteriyle gökyüzünde renkli sahneler oluşturdu.

Çameli'nin 2 bin 150 rakımlı Yaylacık Dağı'na gelen paraşütçüler sabah erken saatlerde alana gelerek uçuş hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi gününe kadar devam edecek şampiyonada önceki gün pisti kontrol etme şansı bulan paraşüt pilotları dün başarılı gerçekleştirilen uçuşların ardından gökyüzünde renkli görüntüler oluşturdu. 71 pilot yaklaşık 85 km uçuş gerçekleştirdi. Yamaç paraşütü gösterilerini merak eden çevre ilçelerden gelen misafirler vardı. İlk günün ardından izlemeye gelenlerin yoğun olduğu organizasyona ilgi büyüktü.

Yaylacık Dağı'nda bu yıl beşincisi gerçekleştirilen etkinliğe yurt içinden ve yurt dışından büyük ilgi gözleniyor. Çameli’mizi gökyüzünden keşfetme imkanı bulan yamaç paraşütü tutkunlarını ağırlamak bizlere büyük mutluluk ve heyecan verdiğini belirten Başkan Cengiz Arslan, “ Denizden yüksekliği 2 bin 150 metre olan tepeden çok sayıda pilot havalandı. Şuanda birçok paraşüt severimiz dün deneme uçuşlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bugün 71 sporcu başarılı bir şekilde atlayışlarını gerçekleştirdi. İnşallah kazasız belasız yarışmamızı tamamlamış olacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.