Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası'na koronavirüs engeli

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.07.2021 - 14:58, Güncelleme: 07.07.2021 - 14:58
 

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası'na koronavirüs engeli

Çameli Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenecek olan Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası koronavirüs engeline takıldı. Katılımın az olacağı ve koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yapılmaması kararı alındı.

Çameli Belediyesi’nden yapılan duyuruda; Çameli Yaylacık Dağında 25-31 Temmuz 2021 Tarihleri arasında Uluslararası Havacılık Federasyonu ( FAİ ) Türkiye Hava Sporları Federasyonu  ( THSF )  Faaliyet takviminde yer alan Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası (2021 Turkish  Pre World Cup  8th CAMELİ XC OPEN )  Dünyada ’ki  Covid -19  Salgını nedeniyle bazı ülkelerin Ülkemize yapılacak olan seyahat kısıtlamalarının kaldırılmamış olması sebebiyle  yarışmaya katılım sayısının düşük olacağı, yamaç paraşütünün uluslararası boyutunun  ülkemiz ve ilimiz açısından beraberinde Coronavirüs ( Covid -19 ) tehlikesi getirebileceği kanaatine varılmıştır.  Bu sebeple 25 -31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Çameli Yamaç Paraşütü  Dünya Kupası  Eleme  Şampiyonası (  2021 Turkish  Pre World Cup  8th CAMELİ XC OPEN ) yarışmasının vatandaşlarımızın ve yarışmaya katılacak olan sporcularımızın  sağlığı göz önünde bulundurularak  bu yıl yapılmamasına karar verilmiştir. Kamuoyuna Önemle Duyurulur.
Çameli Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenecek olan Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası koronavirüs engeline takıldı. Katılımın az olacağı ve koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl yapılmaması kararı alındı.

Çameli Belediyesi’nden yapılan duyuruda; Çameli Yaylacık Dağında 25-31 Temmuz 2021 Tarihleri arasında Uluslararası Havacılık Federasyonu ( FAİ ) Türkiye Hava Sporları Federasyonu  ( THSF )  Faaliyet takviminde yer alan Uluslararası Çameli Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Eleme Şampiyonası (2021 Turkish  Pre World Cup  8th CAMELİ XC OPEN )  Dünyada ’ki  Covid -19  Salgını nedeniyle bazı ülkelerin Ülkemize yapılacak olan seyahat kısıtlamalarının kaldırılmamış olması sebebiyle  yarışmaya katılım sayısının düşük olacağı, yamaç paraşütünün uluslararası boyutunun  ülkemiz ve ilimiz açısından beraberinde Coronavirüs ( Covid -19 ) tehlikesi getirebileceği kanaatine varılmıştır.

 Bu sebeple 25 -31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Çameli Yamaç Paraşütü  Dünya Kupası  Eleme  Şampiyonası (  2021 Turkish  Pre World Cup  8th CAMELİ XC OPEN ) yarışmasının vatandaşlarımızın ve yarışmaya katılacak olan sporcularımızın  sağlığı göz önünde bulundurularak  bu yıl yapılmamasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.