Yavuz Tosun, Mali hizmetler başkanlığına atandı

SAĞLIK 03.02.2017 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yavuz Tosun, Mali hizmetler başkanlığına atandı

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığına atama yapıldı.

Bir süredir boş olan Mali Hizmetler Başkanlığı görevine Sağlık Bakanlığı tarafındanYavuz Tosun'un ataması yapıldı.   Daha önce Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Yavuz Tosun Genel Sekreterliğe yeni Mali Hizmetler Başkanı olarak atandı.   Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Mali Hizmetler Başkanımız Yavuz Tosun’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Öztürk, Genel Sekreterlik olarak Birliğe bağlı sağlık tesislerinde kaliteli ve daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini, bu amaç doğrultusunda Başkanlar, Genel Sekreterlik çalışanları ve Hastane Yönetimleri ile uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini el birliğiyle Denizli’de sağlık alanında ki çalışmaları daha da üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.  
Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Mali Hizmetler Başkanlığına atama yapıldı.

Bir süredir boş olan Mali Hizmetler Başkanlığı görevine Sağlık Bakanlığı tarafındanYavuz Tosun'un ataması yapıldı.

 

Daha önce Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Denizli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Yavuz Tosun Genel Sekreterliğe yeni Mali Hizmetler Başkanı olarak atandı.

 

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Mali Hizmetler Başkanımız Yavuz Tosun’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Öztürk, Genel Sekreterlik olarak Birliğe bağlı sağlık tesislerinde kaliteli ve daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini, bu amaç doğrultusunda Başkanlar, Genel Sekreterlik çalışanları ve Hastane Yönetimleri ile uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini el birliğiyle Denizli’de sağlık alanında ki çalışmaları daha da üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.