KÖKSAL İRER
Köşe Yazarı
KÖKSAL İRER
 

Vaatlerle yeni bir Denizli İnşa edilir

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala belediye başkanlarının proje ve yatırım vaatleri, Denizli’yi adeta yeni bir şehir havasına sokacağa benziyor. Adaylar tarafından dillendirilen proje ve yatırım vaatleri, Denizli’yi level attıracak cinsten olsa da önemli olan kazanacak adayın verdiği söz ve vaatleri yerine getirebilecek mi sorularını akıllara getiriyor. Vaat yarışında en rahat isimler, ilk kez aday olan isimler gözüküyor… Diğer açıdan baktığımızda hali hazırda belediye başkanlığını yürüten adaylar, seçmenin nezdinde görevdeyken neden yapmadın sorusuna muhatap oluyor. 31 Mart seçimlerinde kim kazanır bilmemiz mümkün değil… Onu seçmenin güvendiği ve verdiği sözü tutacağına inandığı adayı tercih ederek o bölgenin seçmeni karar verecek… Eğer tüm adaylar verdiği sözü tutacak olursa kimin kazandığı önemli değil ama kazanan muhakkak Denizli olacak gibi gözüküyor. Tabi verilen sözler yerine getirilirse! Umarım Pazar günü yapılacak seçimlerde seçmen, en doğru kararı vererek Denizli için hayırlı olan adayları belirler ve verilen proje ve yatırımlar Denizli’ye kazandırılır. Şimdiden tüm adaylara başarılar dilerim….
Ekleme Tarihi: 31 Mart 2024 - Pazar

Vaatlerle yeni bir Denizli İnşa edilir

31 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala belediye başkanlarının proje ve yatırım vaatleri, Denizli’yi adeta yeni bir şehir havasına sokacağa benziyor.

Adaylar tarafından dillendirilen proje ve yatırım vaatleri, Denizli’yi level attıracak cinsten olsa da önemli olan kazanacak adayın verdiği söz ve vaatleri yerine getirebilecek mi sorularını akıllara getiriyor.

Vaat yarışında en rahat isimler, ilk kez aday olan isimler gözüküyor… Diğer açıdan baktığımızda hali hazırda belediye başkanlığını yürüten adaylar, seçmenin nezdinde görevdeyken neden yapmadın sorusuna muhatap oluyor.

31 Mart seçimlerinde kim kazanır bilmemiz mümkün değil… Onu seçmenin güvendiği ve verdiği sözü tutacağına inandığı adayı tercih ederek o bölgenin seçmeni karar verecek… Eğer tüm adaylar verdiği sözü tutacak olursa kimin kazandığı önemli değil ama kazanan muhakkak Denizli olacak gibi gözüküyor.

Tabi verilen sözler yerine getirilirse!

Umarım Pazar günü yapılacak seçimlerde seçmen, en doğru kararı vererek Denizli için hayırlı olan adayları belirler ve verilen proje ve yatırımlar Denizli’ye kazandırılır.

Şimdiden tüm adaylara başarılar dilerim….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.